2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی

94 بازدید | 16 پست

به چند نفر مدل برای رنگ، لایت، آمبره، بالیاژ و تکنیکهای جدید رنگ مو برای تکمیل آلبوم کاری نیاز دارم✨️

تمام کارها زیر نظر استاد حرفهای رنگ و لایت انجام میشه

✔️ تضمین سلامت مو

✔️ استفاده از بهترین و باکیفیتترین مواد روز دنیا

✔️ بدون آسیب و سوختگی مو

💰 فقط هزینه مواد دریافت میشه (در مقایسه با هزینههای نجومی سالنها، واقعاً ناچیزه)

سالن بلوار شاهد

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هزینه ش چقدر میشه لایت

قد و حجم موهاتون چجوریه عزیزم

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

اع دوست پلنگ مشهدی میخام ک اکیپ دخترونه داشته باشبم اسی فکنم پیدات کردم:)

مشهدی هستم ولی پلنگ نه☺️😅

حجم متوسط ، موهامم خیلی کوتاه تر شده شاید تا بالای کمرم

تا خط سوتین هست موهاتون؟

اکیپ ندالید؟دوست نمیقاید؟پایه ؟تازه بعدن مدلتونم مبشه موهاشو میخاد رنگ بزاره

چررررااا عزیزم

دوسه سانت پایین تر

حدود ۲ میلیون میشه عزیزم و با مواد خارجی کار میکنم

همین کارو استادم بخواد بزنه حدود ۵ ۶ میلیون میشه گلم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792