2777
2789
عنوان

زشتم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 89 پست

عزیزم قیافتو توصیف کن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

منم زشتم. دلیلش رنگ پوستم ( تناژ گرم همون زرد بودن). و جوش صورت من کهورمونی یا کبدی یا هم هورمونی هم کبدی هست.

و اینکه دستام،آفتاب سوختگی داره .پاهام آفتاب سوختگی داره. چاق هستم. شکم دارم. ران هام بزرگه.

پول ندارم برای خرید چیزهای زیبایی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بابت اخلاقم همینم

خیلی ها ازم متنفرن بابت اخلاقم و بار ها پشت سرم گفتن

یه ادم مودی

و بی اعصاب

کاش منم مهربونتر بودم

ولی غرورم اجازه نمیده

ولی حس میکنم دارم بهتر میشم

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)

چه حمله ای به خودت میکنی چرا انقدر از رو خودت رد میشی

اعتماد بنفس که آدم رو زیبا میکنه آدمهایی که عزت نفس و اعتمادبنفس. ندارن برای هیچکسی جذاب نیستن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

تو قبل از اینکه به این دنیا بیای خودت این بدن و این سرنوشت رو پذیرفتی

قطططعا توش چیز خوبی قراره برات اتفاق بیفته ک با اینکه میدونستی چهره ت از نظر بعضیا زیبا نیست، بازم خواستی که به دنیا بیای و زندگی کنی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

مهربون نیستی چون باهات مهربونی نشده

ولی خب اگه خودت بخوای میتونی تغییر بدی رفتارتو

و یه چیز دیگه اینکه اره حق داری که این حس بد رو از دیگران گرفتی و روت تاثیر گذاشته

نمیدونم چند سالته ولی کار زیبایی رو. صورتت انجام بده که حس بهتری بگیری

اولا زشت نیستی دوما تو اگه اعتماد به نفس داشته باشی هیچ کس مسخره و قضاوتت نمیکنه. دوستای من با اون قیافه هاشون بیا ببین چه اعتماد به نفسی دارن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
منم زشتم. دلیلش رنگ پوستم ( تناژ گرم همون زرد بودن). و جوش صورت من کهورمونی یا کبدی یا هم هورمونی هم ...

و بینی م بزرگه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.