2777
2789
عنوان

درس بخونید

92 بازدید | 12 پست

بهونه هارو بریزید دور

هر جایی هستید، تو هر سنی که هستید، درس بخونید حتی اگه بچه دارید حتی اگه فکر میکنید دیر شده

آدم بی سوادو هیچکس حساب نمیکنه

بخونید که تنها راه نجاتتونه، چه بمونید و چه بخواید برید.

منظورم از سواد صرفا مدرک تحصیلی نیست

هرچیزی که یاد گرفته باشید و بتونید روش حساب کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خوشگلم؟انگیزه بهتر از این که جایگاه اجتماعیت میاد بالاتر، اعتماد بنفست بیشتر میشه، و حتی ممکنه ب ...

درسته بخدا همشو قبول دارم الان چند هفتس دستو دلم ی کتاب نمیره از طرفی هرروز ک میگذره میگم فرصتم داره کم میشه اینجوری هیچی نمیشم اولش خوب شروع کردم الان ک اواخرشم دارم گند میزنم

بخدا کاربریم تازه اس خودم قدیمی سایتم😫

پشت کنکوریم برا رشته انسانی میخام کنکور بدم فرهنگیان قبول شم

خیلیمممن عاالی

معلمی واقعا شغل خوبیه، واقعا میتونی زندگیتو عوض کنی، توروخدا تنبلی نکن واقعا حسرتش میمونه بعدا

من خسته شدم از دنیا از برج ۴دارم میخونم ولی کل درسم تو گوشیه نتم ندارم چن روزی کم شددرسخوندنام

وقتی به نتیجه میرسی که تو سختی و بی حوصلگی هم تلاش کنی، وگرنه تو خوشی رو که همه بلدن خوشگلم

خیلیمممن عاالیمعلمی واقعا شغل خوبیه، واقعا میتونی زندگیتو عوض کنی، توروخدا تنبلی نکن واقعا حسرتش میم ...

الان اومدم پای میز ک شروع کنم ولی نمیدونم از کجا ...قطعی نت خیلی بهم ضربه زد دعا کن بتونم برسم..

بخدا کاربریم تازه اس خودم قدیمی سایتم😫

الان اومدم پای میز ک شروع کنم ولی نمیدونم از کجا ...قطعی نت خیلی بهم ضربه زد دعا کن بتونم برسم..

ایشالا که میتونی، اگه تا اینجا اومدی، بقیه اش هم باااااید بری، قطعی نت به همه ضربه زده نه تنها به شما، حتی منی که اون چند روز عملا هیچ درس و کار مهمی با اینترنت نداشتم کلی ضربه دیدم، ولی رقیب هات نمیشینن که شما حالت خوب بشه و لنرژیت برگرده هااا، رقیب ها واقعا تشنه ی برنده شدنن، باید شبیهشون باشی که به چیزی که میخوای برسی

ولی بهت قول میدم هدفت کاملا قابل دستیابیه، گوشی رو بذار کنار، برنامه امروزتو بنویس و به خودت قول بده که امروز ۴ ساعت بخونی