2777
2789
عنوان

سگ های ولگرد

182 بازدید | 17 پست

داشتم تو خیابون راه میرفتم یهو دیدم یه سگ بزرگ با ۱۰ تا توله پشت سرش دارن تو اشغالا دنبال غذا میگردن.من که ترسیدم بماند ولی خب اونام گناه دارن.جایی نیست زنگ بزنیم بیان جمعشون کنن؟ببرن یجای مناسب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ته این تاپیک دعواست

اما خب نه نیست چون هزینه زیاد داره و تعداد سگها هم کم نیست که بخوان بهشون رسیدگی کنند. دولت هم حمایت نمیکنه مگه خیرین هزینه بدن.

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|مذهبی نیستی و مخالف عقاید من، روی من ریپلای نزن حوصله ات رو ندارم. توی تاپیک هام هم نبینمت

اشتباه بسیار بزرگ یه سری آدمها غذا دادن به سگ های ولگرد هست

تمام حامیان محیط زیست هم میگن

کو گوش شنوا

خطرناکه

چون غذا زیاد بشه زاد و ولد زیاد میشه حیوانات کوچیک که غذای اینها هستن نابود میشن

به اطراف شهر حمله میکنن تا حالا چندین کودک در کشور موردحمله قرار گرفتن

ته این تاپیک دعواستاما خب نه نیست چون هزینه زیاد داره و تعداد سگها هم کم نیست که بخوان بهشون رسیدگی ...

چرا ذعوا

حرف حق هست ادمش ب زور شکمش سیر میکنه چ برسه حیوون اینا باید خودشون دنبال غذا بگردن ن ادما بهشون بدن.

گربع ها ایقد تنبل شدن ی موش نمیتونن بگیرن کل منطقه ما رو موش گرفتع زندکی مون جهنم شده

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
اشتباه بسیار بزرگ یه سری آدمها غذا دادن به سگ های ولگرد هستتمام حامیان محیط زیست هم میگن کو گوش شنوا ...

ولی خوب گناه دارن از گشنگی میمیرن اونروز یه سگ دیدم از گرسنگی حالش بد بود 🥺🥲

چرا ذعوا حرف حق هست ادمش ب زور شکمش سیر میکنه چ برسه حیوون اینا باید خودشون دنبال غذا بگردن ن ادما ب ...

خب همه این دیدگاه رو ندارند.

کم نیستند کسانی که به اسم "حامی حیوانات" تاپیک میزنن توی همین سایت، اینستا رو هم فاکتور میگیرم، هوا سرده بهشون غذا بدید که تهش میشه این چیزی که اتفاق افتاده.

شهر پر از گربه و پر از سگ

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|مذهبی نیستی و مخالف عقاید من، روی من ریپلای نزن حوصله ات رو ندارم. توی تاپیک هام هم نبینمت