سلام من از آبانه تقریبا حس میکنم مشکل قلب دارم بعضی وقتا بی دلیل تپش قلب دارم سرگیجه و اینا دوستامم بهم میگن خیلی سریع سریع پلک میزنی و اینا جدیدا بیشتر شده تپش و تیر هم میکشه
بیشتر شبیه استرسه. اما چه ضرر داره یه نوار قلب و ازمایش خون ارزون واسه انزیمای قلب هم بدی
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
چیز خاص و شرم اوری نیس بگو ضربان قلبم تند میزنه. اصلا یواشکی هم میشه بری نوار قلب
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.