2777
2789
عنوان

مو خوشگلا بیان

78 بازدید | 16 پست

روتین موهاتون چیه ک هم ریزش کم بشه هم موخوره نگیرین

چه محصولاتی استفاده میکنین

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل حموم وازلین و سیاه دانه میزنمالبته برای موهای چرب توصیه نمیکنم

اره من موهام چربه

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

در حال حاضر فقط شامپوی معمولی و سشوار همینقبلش این دوتا رو رعایت نمیکردم موهام میریخت

من میکنم میریزه😂

قبل حموم روغن زیتون طبیعی و رزماری رو ترکیب میکنم میزنم به موهام ،شامپو هم بیوکسین قرمز میزنم

واسه ریزش خوبن جفتشون؟

رزماری ارگان چی؟

قبل از حمام روغن زیتون میزنم به ساقه مو

واسه ریشه روغن رزماری و نارگیل رو قاطی کردم اونم میزنم میذارم ۳ ۴ ساعت بمونه بعدش میرم حمام

شامپو بدون سولفات استفاده میکنم

بعد از حمام هم به نوک موهام کمی روغن آرگان میزنم که رطوبت قفل بشه

موهام خشک و فره اینا خیلی جوابه واسم

قبل از حمام روغن زیتون میزنم به ساقه مو واسه ریشه روغن رزماری و نارگیل رو قاطی کردم اونم میزنم میذار ...

من خواستم روغن و اینا بگیرم ترسیدم اصل نباشه چطور بفهمم

برای رشد سریع و سلامت مو هم قرص زینک و بیوتین خوبه (خودم زینک میخورم)

منم یونی زینک و بیوتین و هرویت میخورم با ویتامین ب