2789
عنوان

😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 396 پست
بچه بیا پایین😂

به نظرت چطوری تربیتش کنیم؟ 🤔

از فاطی کمک بگیریم؟ 🤔

اون میتونه بچه های بد رو تربیت کنه😞😔🤣🤣🤣

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سیشتیر

خیلی بددهن شدی جوجه کوچولو🤔😔💔

بیا عروسک بگیر دستت🩷🧸

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

به نظرت چطوری تربیتش کنیم؟ 🤔از فاطی کمک بگیریم؟ 🤔اون میتونه بچه های بد رو تربیت کنه😞😔🤣🤣🤣

نمیخواستم با خشنونت باهاش رفتار کنیم

ولی بچمون روحیه اش خشن تر از این حرفاس پس همون بهتر بسپاریم دست فاطی😂

فاطی کره ای بلدی؟!!!😂🥹

دوسالی میشه فیلم کره ای ندیدم ۷۰ درصدشو دادم به دست فراموشی

بیشتر ژاپنی بلدم😎😎😎عشقمه

یعنی میخوام به یکی فوش بدم اول ژاپنی میاد ذهنم بعد فارسی

با زبان مادریم جایگزین شده😂😂

هه ما با کسایـے خوبیم که ذاتشون خوبہنه قیافشون!🫸🏻 ✨️عضو رسمی انجمن H_T_A✨🤌🏻

نمیخواستم با خشنونت باهاش رفتار کنیم ولی بچمون روحیه اش خشن تر از این حرفاس پس همون بهتر بسپاریم دست ...

آره فاطی رو تگ میکنم😔💔🤣🤣🤣

نه بابامگه موقع غذا خوردن ژاپنیا نمیگن ایتاداکیماس؟ 😂😂😂🤔

اره ممنون برای غذا

همون بسم الله خودمونه😂

هه ما با کسایـے خوبیم که ذاتشون خوبہنه قیافشون!🫸🏻 ✨️عضو رسمی انجمن H_T_A✨🤌🏻

عه خودش اومد🤧

دوسالی میشه فیلم کره ای ندیدم ۷۰ درصدشو دادم به دست فراموشی بیشتر ژاپنی بلدم😎😎😎عشقمهیعنی میخوام ب ...

فاطمه من و از دست این ظالما نجات بده

تو حرفآمو جدی نگرفتی منم بودنتو.

اره ممنون برای غذاهمون بسم الله خودمونه😂

آها اونو بیخیآل

ثنا بی ادب شده بیا تربیتش کن😔💔🤣🤣🤣

دوسالی میشه فیلم کره ای ندیدم ۷۰ درصدشو دادم به دست فراموشی بیشتر ژاپنی بلدم😎😎😎عشقمهیعنی میخوام ب ...

من کره ای بیشتر بلدم تا ژاپنی

ولی قشنگ تر از ژاپنی ندیدممممممم

خیلییی شیرینه لعنتی🫠❤️