2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخام پهلو هام آب بشه چربیش ولی الان دو هفته هیچی شیرینی نخوردم از ۱۱۰ رسیدم ۱۰۳ تازه

تضمینی توی 4 هفته حداقل و حداقل 15 کیلو کاهش وزن برات ضمانت میکنم با یه قرص فوقالعاده و عجیب بی عارضه اگر تاثیرش و ندیدی و متعجب نشدی کتبا مینویسم که صد برابر پولت و پس میدم ولی در کنارش چند تا کار کوچیک باید بکنی و یه سری دستورات داره، اگر خواستی لطفا خصوصی پیام بده بهت بگم هر کی خواست خصوصی لطفا چون اسم قرص اصلا نیست و جايي نمیفروشن تولید و ترکیب دکتر داروساز خودمونه و منحصر به فرده

تضمینی توی 4 هفته حداقل و حداقل 15 کیلو کاهش وزن برات ضمانت میکنم با یه قرص فوقالعاده و عجیب بی عارض ...

این تبلیغ و آگهی نیست فقط یه تجربه عجیب ولی واقعي برای افرادی که لاغری رویا شده براشون رویاتون دست یافتنی شده خیلی ساده و آسون باور کنید که واقعی تجربه روی بیش از 8 نفر با توده های بدنی مختلف و.. پاسخ دهی 100در صد روی همه

تضمینی توی 4 هفته حداقل و حداقل 15 کیلو کاهش وزن برات ضمانت میکنم با یه قرص فوقالعاده و عجیب بی عارض ...

اصلا هم تبلیغ نیست؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

حذف ناهار و حذف ریزه خواری

فقط صبحانه و شام بخور اول وقت

غذا رو زیاااااد بجوید

قبل از اینکه کامل سیر بشی دست از غذا بکش

هر روز ناشتا حموم کن ولی معده کاملا خالی نباشه مثلا یدونه سیب بخور

اگه یبوست نداری و اگه بچه شیرخوار نداری سه روز درمیون دوقاشق برگ سنا مکی با کمی گل سرخ تو یک لیوان آبجوش ده دقیقه دم کن بعد صافش کن ولرم شد بخور نزاری سرد بشه

اون پهلوها تو دو هفته اومده که انتظار داری تو دوهفته هم بره؟

عزیزم نگفتم همش بره یه کم هم خوبه خودم با دمنوش شکم پهلوم کوچیکتر از قبل شد میخام یکم دیگه هم لاغرتر بشن