2777
2789
عنوان

قرار اول

65 بازدید | 4 پست

سلام با یه اقایی ک خالم معرفی کرده قرار گذاشتیم تا همو ببینیم یه دو سه هفته ای چت کردیم ولی من ک به هیچی نرسیدم ازش خیلی قلبمه سلمبه حرف میزد ک بیشتر حرفاشو نمیفهمیدم ازم عکس قدی میخواس ک منم گفتم نیازی نمبینم الان بفرستم براتون وقتی هیچ اشنایی ندارم چون میدونستم به زودی حضوری میبینیم برای همین فقط یه سلفی از خودم فرستادم همین الانم ک میخوایم یه قرار بزاریم ب اصرار خالم هست هیچ حس خوبی ندارم ب اون اقا نه اینکه از نظر اخلاقی نپسندم ولی خب حسی ک یک درصد منو جذبش کنه هم نبوده و خب از قرار بگم ک باید در مورد چی صحبت کنیم ایشون از یه شهر دیگه و کارش هم ایجاب میکنه در رفت و امد باشه خودش گف باید از مادرش مواظبت کنه و فک کنم یه برادر کوچیک ترم داشت هم سنو سال من مادرش یکم ناخوش احواله خب زیاد شد فقط بگم داخل قرار اول چ سوالایی بپرسم

اگر می خواید قرارهای آشنایی بعدی هم باشه هم سوالات طوری باشه که قرار بعدی رو جذب کنه هم یک سری چیزها ...

خودش میگه زیاد بیکار نمیشه یه چیزی اذیتم میکنه چندتا خواهر داره و خیلی حساس بازی در میاره میگه احترامشون برام واجبه انگار گربه رو دمه حجله میکشه یجوری صحبت میکنه انگار من نمیدونم ک باید چطور رفتار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش میگه زیاد بیکار نمیشه یه چیزی اذیتم میکنه چندتا خواهر داره و خیلی حساس بازی در میاره میگه احترا ...

به نظرم ببینید چقدر حساس هست

آیا به اون حدی هست که فقط اون ها رو تو اولویت بذاره؟

یا اگر خدای نکرده بهتون ظلم کردند یک طرفه به قاضی نره؟

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

به نظرم ببینید چقدر حساس هست آیا به اون حدی هست که فقط اون ها رو تو اولویت بذاره؟یا اگر خدای نکرده ب ...

و اگر اولی بود براتون قابل تحمل هست ؟می تونید مدیریتش کنید ؟

و اگر دومی بود که چه بهتر

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈