سلام با یه اقایی ک خالم معرفی کرده قرار گذاشتیم تا همو ببینیم یه دو سه هفته ای چت کردیم ولی من ک به هیچی نرسیدم ازش خیلی قلبمه سلمبه حرف میزد ک بیشتر حرفاشو نمیفهمیدم ازم عکس قدی میخواس ک منم گفتم نیازی نمبینم الان بفرستم براتون وقتی هیچ اشنایی ندارم چون میدونستم به زودی حضوری میبینیم برای همین فقط یه سلفی از خودم فرستادم همین الانم ک میخوایم یه قرار بزاریم ب اصرار خالم هست هیچ حس خوبی ندارم ب اون اقا نه اینکه از نظر اخلاقی نپسندم ولی خب حسی ک یک درصد منو جذبش کنه هم نبوده و خب از قرار بگم ک باید در مورد چی صحبت کنیم ایشون از یه شهر دیگه و کارش هم ایجاب میکنه در رفت و امد باشه خودش گف باید از مادرش مواظبت کنه و فک کنم یه برادر کوچیک ترم داشت هم سنو سال من مادرش یکم ناخوش احواله خب زیاد شد فقط بگم داخل قرار اول چ سوالایی بپرسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.