2777
2789
عنوان

واریکوسل

87 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.ببخشید میخاستم بپرسم آیا کسی تا ب حال شوهرش عمل واریکوسل کرده.که برا بچه دار شدن هست.و نتیجه گرفته.بعد از چ مدت.برا یکی از دوستام میخاستم.ممنون اگ راهنمایی کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۵ماه حجمش خوب شده ولی مهم حرکت اسپرم که اونم چنگی به دل نمیزنه

ببخشید میپرسم چون دوستم خیلی ناراحته نمیدونه چیکار کنه و ازم میخاد ک بپرسم.مگه حرکتش چند درصد بوده؟

بله بعد از سه سال نتیجه اشم منم😅😅

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
۵ماه حجمش خوب شده ولی مهم حرکت اسپرم که اونم چنگی به دل نمیزنه

من شنیدم ک خرنوب خیلی خوبه.از عطاری بگیر و هرشب یکیشو درست کن بدش بخوره.ب مدت 2 ماه .انشاءالله نتیجه میگیری

یعنی پدرتون داشتن؟

بله

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز