2777
2789
عنوان

سوالل

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 30 پست
کلا ویژگی ها اینطوری فرض کنید که از نظر شخصیتی و اخلاقی عالی باشهشمارم دوست داشته باشه خیلیاهل تلاشم ...

خب اگه خودم هم دوسش داشته باشم جوابم اره هست ....

چون اصلا موضوع مالی برام مهم نیست ...همین ک تلاش کنه و جنمش رو داشته باشه کافیه ....

ی سری چیزا مهم تر از پول و اینم هست ک همیشه تحصیلات بالا دلیل بر شعور و درک بیشتر نیست 🤌🏻

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه خودم هم دوسش داشته باشم جوابم اره هست ....چون اصلا موضوع مالی برام مهم نیست ...همین ک تلاش کن ...

خیلی دیدتونن برام جالب بود

خداروشکر هنوزم خانوم هایی مثل شما وجود دارن

خیلی دیدتونن برام جالب بودخداروشکر هنوزم خانوم هایی مثل شما وجود دارن

مچکرم لطف دارین

اکثرا همینن فعک کنم....؛)))

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

شاید نه ولی خب آدم باید تو شرایطش قرار بگیره

من یه رفیقام دندونپزشکه و میخواد با خانومی بیشتر اشنا بشه و وارد رابطه بشن

ولی قصد داشت به طرف بگه پرستاری میخونه و بسنجه ببینه دختره واقعا بخاطر خودش میخوادش یا نه

کارش درسته بنظرتون؟

من و پارتنرم ....

من اره .....

اما پارتنرم رو نمیدونم .....

و خب هر جور ک نیاز باشه حمایتش میکنم ت زندگی 🤌🏻

متاسفانه الان خیلیا فقط چشمشونن به جیب طرفه

دیه الان هیچ کس اونقدر نداره .....و خب پول مهم نیست واقعا ی،سری جاها....

من با این ک وضع مالی خوبی داریم ...خیلی جاها نتونستم اون آرامشی ک باید رو با پول ب دست،بیارم

اون حسرت هایی ک بود رو با پول جبران کنم ....خیلی چیزا رو نتونستم با پول ب دست بیارم ....

اما اگه ادم درستی کنارت باشه ...تلاش کنین ی زندگی معمولی بتونین داشته باشین اما حالتون خوب باشه ....خیلی مهم تره اون آرامشی ک بابد رو داشته باشین

دیه الان هیچ کس اونقدر نداره .....و خب پول مهم نیست واقعا ی،سری جاها....من با این ک وضع مالی خوبی دا ...

جدی کیف کردم

واقعا خوشحال میشم هنوزم خانومایی با درک و فهم شما هستن تو جامعه

امیدوارم بهترینا رو در کنار پارتنرتون تجربه کنید

جدی کیف کردمواقعا خوشحال میشم هنوزم خانومایی با درک و فهم شما هستن تو جامعهامیدوارم بهترینا رو در کن ...

مچکرم شما لطف دارین

مرسی مچکرم

شما نصیحتش کنین شاید ببینه.....