2777
2789
عنوان

سوالل

148 بازدید | 30 پست

سلام صبحتون بخیر

سوالم اینه که ایا حاضرید با مردی که اهل تلاش هست ولی هم از نظر مالی هم تحصیلی از خانوادتون و خودتون پایین تره ازدواج کنید؟

فرض کنید از لحاظ اخلاقی و رفتاری و اینا خوب باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش داشته باشم بله

کلا ویژگی ها اینطوری فرض کنید که از نظر شخصیتی و اخلاقی عالی باشه

شمارم دوست داشته باشه خیلی

اهل تلاشم باشه

ولی از لحاظ مالی و تحصیلی پایین تر باشه

نه مرد باید چن پله بالاتر باشه

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

فرض کنید پسره هم شدیدا دوستتون داره پاتون مونده سال ها

قبوله در همچین شرایطی...

چون خودم هم تو زندگیم از نظر مالی سختی زیاد کشیدم ولی خب هر جوری بود خودمو کشیدم بالا ، با تلاش همه چیز میسره... در مورد خانواده هم کسی خانوادشو انتخاب نکرده و قرار نیست بر این اساس خانوادش در مورد ازدواج با اون فرد تصمیم بگیرم

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

دلیلتون چیه؟

حس امنیت مالی اقتصادی

حس تکیه گاه بودن

جذبه

مردی ک از نظر موقعیت اجتماعی از زن بالاتر باشه جذاب تره واسه زنا

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm