آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 525 عنوان کنکوریا 166 بازدید | 28 پست مشاور دارید یا نه؟ اگه نه چرا امروز | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nanaiw عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 273 ندارم چون خودم میدونم چجوری برنامع ریزی کنم به خودم انگیزه بدم تا موفق بشم
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13329 نه چون فقط پول میگیرن و چرت و پرت میکن مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 525 فقط بلدن پول مفت بگیرن و مفت خورن نه واقعا همیشه اینطور نیستمن خودم تاثیر مشاورو تو زندگیم دیدم، ولی تا قبلش مثل شما فکر میکردممن با مشاور گرفتن نصف شد رتبم قشنگ
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 525 ندارم چون خودم میدونم چجوری برنامع ریزی کنم به خودم انگیزه بدم تا موفق بشم عالیه واقعا، موفق باشی عزیزم
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1075 داشتم دیگه ندارم نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 525 نه چون فقط پول میگیرن و چرت و پرت میکن خیلیا اینطورن درست میگیولی عده ایم هستن که واقعا کمک میکننمن سال پشت کنکور با دوتا مشاور در ارتباط بودم که واقعا کمک کردن بهم و رتبم نصف شد
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1075 عه چرا :( نمیتونست طوری برنامه بریزه که به آزمون برسم نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13329 خیلیا اینطورن درست میگیولی عده ایم هستن که واقعا کمک میکننمن سال پشت کنکور با دوتا مشاور در ارتباط ب ... آره خب خوبشم هست ولی خیلی کمه آدم نمیتونه اعتماد کنه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
nanaiw عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 273 خیلیا اینطورن درست میگی ولی عده ایم هستن که واقعا کمک میکنن من سال پشت کنکور با دوتا مشاور در ارتب ... عه چی قبول شدی
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 525 نمیتونست طوری برنامه بریزه که به آزمون برسم ای وای
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 525 آره خب خوبشم هست ولی خیلی کمه آدم نمیتونه اعتماد کنه قبول دارم واقعاپیدا کردنشون خیلی سخته
loobiakhanom عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1591 زمان کنکورم یه ماه داشتم خیلی افتضاح بود دیگه نگرفتم خودم بهتر میتونستم برنامه بریزم اصلا با مشاور اوکی نبودم