2777
2789
عنوان

پارتنر گدا

911 بازدید | 17 پست

دوستم با یکی تو رابطه س

که پسره هر سه هفته چهارهفته یکبار میاد همو ببینن تازه به اصرار دوستم

هر سری هم میرن بیرون از جاهای کثیف فلافل میخره و تو ماشین دوستم میخورن(پسره خودش ماشین نداره)

دوستم به شدت ادم خانواده دار و با چارچوبی هست و پسره سابقه ی زندان و اعتیاد هم داره ولی مثل اینک ترک کرده

ولی دوستم خیلی دوسش داره

شما باشید از چه روشی برای کشتن دوستم استفاده می کنید؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کات کنه منم با یکی دارم اشنا میشم تازا اون پسر خوبیه گدا نیست ولی ماشین نداره من دارم میخوام کات کنم خوشم نمیاد من برم دنبالش اگه نرم باید اسنپ بگیرم که بازم نمیخوام

دوستت خودش باید سر عقل بیاد

پسره هم حتما پول نداره که خرج کنه

تو رو چهارده معصوم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

واقعا ربط به کمبود محبت داره؟اخه تو خونواده ای بزرگ شده که همه چی فراهم بوده براش و بچه ی اول هست

نمیدونم چرا همیشه همچین دخترایی هم فدای همچین پسرایی میشن... یا پول بهشون میدن کلا یه مشکلی هست که اینطوره.. عقل ندارن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز