توتورو۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2102 عنوان خیلی دلم شکسته 69 بازدید | 4 پست همش با خودم فکر میکنم من کجا در حق چه کسی بدی کردم دل کیو شکوندم که عاقبتم اینطوری شد چرا من نباید مثل بقیه کسی که دوسش دارم رو پیش خودم داشته باشم انگاری نباید محبت و دوست داشتنم رو رو کنم چون اون فرار کرد🥲 کاربری دست ۲ نفره 1404/11/10 | 10:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_پیچک_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1544 سعی کن بی احساس باشی مثل منلامصب هرکاری میکنم از کسی خوشم نمیاد🤣 یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
گیلآس عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 2005 ببین،هیچوقت یه آدم رو اینقدر مهم ندون که بخاطرش از خودت ایراد بگیری که محبتام فلانه و...درستو از اون اتفاق بگیر،ببین برا چی از هم دورین و جهان میخواد چه چیزی رو به تو نشون بدهامیدوارم منظورمو گرفته باشی:) هار هور هیر ک..💘
shimaam عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 470 اصلا به این ربط نداره دل کسیو شکسته باشی وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی و ارتعاش شما پایین باشه اون طرف خود به خود میره چون آدما کسیو میپسندن که قوی باشه هر چقدر عزت نفس و اعتماد به نفس بالاتر باشه آدمای بیشتری رو جذب میکنی