2777
2789

ب نظرم داری سرمامیخوری

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا از استرس باشه 

چون من اينجورى شدم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

واسه من چند روزه اینجوریه یه حس گرفتگی و سنگینی تازه تپش قلب هم دارم 

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
واسه من چند روزه اینجوریه یه حس گرفتگی و سنگینی تازه تپش قلب هم دارم 

برا منم تازگيا اينجوري شده از سرماخوردگيه

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
برا منم تازگيا اينجوري شده از سرماخوردگيه

واقعا" از سرماخوردگیه؟ اگه این باشه که خیالم راحت میشه ولی فکر نکنم چون قلبم بدجوری تند میزنه، من بعد خونریزی پریودم که زیاد بود اینجوری شدم

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
واقعا" از سرماخوردگیه؟ اگه این باشه که خیالم راحت میشه ولی فکر نکنم چون قلبم بدجوری تند میزنه، من بع ...

بله من حتي گاها انگار گرفتگي نفس هم دارم ولي چون سرماخوردگي مونده بود بدنم و بعدا دوباره عود كرد گفتن از سرماخوردگيه 

خلاصه بهار فصل حساسيت زايي هست و بدن و دگرگون ميكنه نگران نباشين

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
نمیدونم  اخه کمرم  هم درد میکنه شدیدا

😳😳😳😳شما منيد يا من شما 😳😳😁😁😁

بخدا تعجب كردما چون دقيقااااا منم اينجوريم 

[QUOTE=59305418]دکتر برو...شاید استرس داری.اینجور شدی برو بیرون و چند تا نفس عمیق بکش ببین بهتر میشی.ولی دکتر برو یه ...[/QUOTچند ماه پیش نوارقلب دادم مشکلی نبود

الا بذکر الله تطمئن القلوب
😳😳😳😳شما منيد يا من شما 😳😳😁😁😁 بخدا تعجب كردما چون دقيقااااا منم اينجوريم 

شما هم کمرتون درد میکنه  بخدا بدجور کمرم هم درد میکنه با چادر بستم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
[QUOTE=59305418]دکتر برو...شاید استرس داری.اینجور شدی برو بیرون و چند تا نفس عمیق بکش ببین بهتر میشی ...

خوب استرس.یا تلقینه.من معدم درد میکرد نفسم میگرفت می ترسیدم تپش قلب می گرفتم...فکر میکردم مشگلم حاد...همش از ذهن ماست.حواستو پرت کن

شما هم کمرتون درد میکنه  بخدا بدجور کمرم هم درد میکنه با چادر بستم

اره بخدا 

نترسين از بهار هست و سرماخوردگي تو بدنتون هست دكتر به من ويتامين ث و امپول نوروبيون داد خبلي خيلي بهتر شدم 

سعي كنين اويشن و پونه هم دم كنين بخورين عفونتاي بدن و سرماخوردگي از بين بره