2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای تشنه نمیشین؟

نه چرا مگه تشنه میکنه ؟ من البته پلو نمیخورم ،فقط ماهیشو میخورم با سبزی خوردن 

ولی فقط با کباب کوبیده تشنه میشم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ما هیچکدوم عادت نداریم.....چند سالههههه نمیخوریم  قبل نماز شاید یکی دوتا خرما بخورم

اخه الان روزا خیلی بلنده ،میترسم معدمون بهم بریزه اینهمه مدت خالی بمونه ،درستشم اینه که بخوریم ،هرچند تا همین دیروزم هرچی تو رجب و شعبان روزه گرفتم بدون سحری بوده خخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اخه الان روزا خیلی بلنده ،میترسم معدمون بهم بریزه اینهمه مدت خالی بمونه ،درستشم اینه که بخوریم ،هرچن ...

آره خوبه که بخورین ....الان باز هوا خنکه ....انقدر اذیت نمیشیم .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥