ygoodday مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 482 عنوان تپلی صورت 122 بازدید | 8 پست چکار کنم تپل شه صورتم دیروز | 03:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monaaa75 عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 1747 شیره انگور بریز تو شیر پرچرب لبنیاتی بعد یه هفته تغییر رو میبینی شب قبل خواب بخور
samira_zhm عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 224 هرچی میخوری بخور فقط سمته پودرهای چاقی مثلااا گیاهیه عطاریا نرو که خودت و بدبخت میکنی ژله سیب زمینی تخم مرغ اب پز غذای زیاد میوه ویتامین اب خیلی زیااادقرص هیالورونیک اسید کلاژن یوریویتال حتمااا از دکتر بپرس قبل از خرید
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5938 هرچی میخوری بخور فقط سمته پودرهای چاقی مثلااا گیاهیه عطاریا نرو که خودت و بدبخت میکنی ژله سیب زمینی ... من فست فت سفارش دادم توش نوشته اگه در مصرفش زیاده روی نکنید هیچ عوارضی ندارد مدل چاقیشم احتباس چربی زیر پوسته
samira_zhm عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 224 من فست فت سفارش دادم توش نوشته اگه در مصرفش زیاده روی نکنید هیچ عوارضی ندارد مدل چاقیشم احتباس چرب ... اگر خوب بود و سالم بود تو داروخونه موجود بود توی همش کورتونه که باعثه افزایشه اشتها میشه و همش پفه بعده قطه دوباره برمیگرده کلییی دکتر دارن میگن از این پودرا و این قرص های چاقی نخوریدهمین پودرا باعثه سیاه شدن مفصل میشه
samira_zhm عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 224 واقعا چجوری میشه که قرص و هر چیزه دارویی و سفارش میدینمن حتی کرم پوستمم از مغازه ها نمیخرم که یه موقعه فیک نباشهبعد میرین داروووو سفارش میدیندمتون گرم واقعا
ygoodday مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 482 خفه شو وطن فروش ماییم یا شما که بخاطر یه خرفت کلی جوون هامون باارزوهاشو خاک کردین @niniyar