باران_مهدی مدیر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 98 پست کمک کسی هست ببینه این مدل چت خیانته خیلی گریه کردم امروز | 03:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
swans عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 5873 علنا خیانته بهش گفته دعوتم کن بیام فلان بخوریمزنِ لب تر کنه این دوویده رفتهآبجی آبجی هم بسته بهش کی با آبجیش اینطوری رفتار میکنه آخه!!؟؟
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 علنا خیانته بهش گفته دعوتم کن بیام فلان بخوریمزنِ لب تر کنه این دوویده رفتهآبجی آبجی هم بسته بهش کی ... میفهممم😭😭😭😭خدا خیر به زنه بده که هنوز پا نداده😭
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 4078 چقد مث شوهر من آویزونه شوهرتمن تا دلت بخوااااد دیدم ازین چتایارو ادم حسابش نمیکنه نگران نباش پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
شبنم2222 عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 407 عکسارو ببین...بنظرت این یه نوع خیانته؟😭نمیدونم چرا دارم خودمو قانع میکنم اره والا خیانته منم دیدم از پیام ها ویس ها تو ایستاش تا بهش نشون دادم زد گوشی و شکوند مدرک جرم و نابود اصلا هم کردن نگرفت میگفت دوستم داده
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 4078 میفهممم😭😭😭😭خدا خیر به زنه بده که هنوز پا نداده😭 شماره همو دارن ؟ پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 علنا خیانته بهش گفته دعوتم کن بیام فلان بخوریمزنِ لب تر کنه این دوویده رفتهآبجی آبجی هم بسته بهش کی ... هنگمممممم....هنگ
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 شماره همو دارن ؟ مشتریشونه...تو باغش کار میکنم ازین داف هاست...چندباری رفتن ولی مشخصه هنوز چته😭
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 804 یکی از مشتری هاشون ولی خانمه دافه داف چیه این حرفا چیه میزنی تو بگو سگ نگو داف اینجوری که میگی منظورت اینه حق داشته خیانت کنه چون دافه همینه دیگه اول تکلیف با خودت مشخص کن
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 اره والا خیانته منم دیدم از پیام ها ویس ها تو ایستاش تا بهش نشون دادم زد گوشی و شکوند مدرک جرم و ناب ... الان من همه رو عکس گرفتم.اصلا نمیدونم چکار کنم😭
شبنم2222 عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 407 الان من همه رو عکس گرفتم.اصلا نمیدونم چکار کنم😭 بهش گفتی ؟ بخدا هنوز یادم میفته میخوام خفش کنم
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 داف چیه این حرفا چیه میزنی تو بگو سگ نگو داف اینجوری که میگی منظورت اینه حق داشته خیانت کنه چون دافه ... داف منظورم اخی میذاره سک.سی تو استخر و رقص باسن و تحریک کننده
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 بهش گفتی ؟ بخدا هنوز یادم میفته میخوام خفش کنم امشب دیدم خواهر😭
باران_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 76 چقد مث شوهر من آویزونه شوهرتمن تا دلت بخوااااد دیدم ازین چتایارو ادم حسابش نمیکنه نگران نباش اصلاا هنگمممم خیلی تو واقعیت میگه خیانت خوب نیست فلان رفیقم فلان کرد کار بدیه....موندم لبران انگار خواب میبینم ...اصلا تو این فاز ها نبود این😭
paasserby عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 804 داف منظورم اخی میذاره سک.سی تو استخر و رقص باسن و تحریک کننده عه چون اینجوری میزاره شوهرت تحریک شده؟وای من نمیدونم بخدا چی بگم حالا هر ده تا پیج باز کنی پنج تاش اینجوری عکس میزارن اصلا بهش حق نده