عطر_دلتنگی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 5640 عنوان دانشگاه 103 بازدید | 9 پست حضوری میشه به نظرتون یا مجازی؟بچهها کارزار حضوری شدن زدن😐 امروز | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلخانممم عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 269 به کارزار نیست اصلا اونا هر کاری بخوان انجام میدن با این اوضاع که من می بینم تا بعد عید ب احتمال ۹۰ درصد مجازی هست حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍
عطر_دلتنگی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 5640 به کارزار نیست اصلا اونا هر کاری بخوان انجام میدن با این اوضاع که من می بینم تا بعد عید ب احتمال ۹۰ ... چرا؟البته راس میگی نظر منم همینه...
خوشگلخانممم عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 269 چرا مجازی میکنن؟ ج و اون قضیه اعتراض ها هنوز شرایط اوکی نیست 🔴 #فوری وزارت علوم :دانشگاهها آماده آموزش مجازی باشند ، احتمال مجازی شدن نیم سال دوم دانشگاه ها در سراسر کشور بسیار بالاست!🍂بروزترین اخبار دانشگاه آزاد@danshga_azad💎جواب تمامی ازمون های وادانا @vadana_p حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍
معینی27پورسابق عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 603 منم نمیدونم کاش مدرسه هم بشه سال آخر خیلی زورم میاددد خدایا لطفا...🌱
معینی27پورسابق عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 603 ج و اون قضیه اعتراض ها هنوز شرایط اوکی نیست 🔴 #فوری وزارت علوم :دانشگاهها آماده آموزش مجازی باشند ، ... آهااا مچکر خدایا لطفا...🌱