برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
ای داد ببین کاردنیا به کجا رسیده که اون کله پوک سکته کرده همه ذهن ها رو به خودش مشغول کرده کاش خدا ب ...
الهی آمین
انشالله به قول یه بزرگی در اوج تکبر و غرور سرنگون خواهد شد
.aparat.com/v/krg3004 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️