2777
2789
لایو ترامپ چی بود داستانش

❗لایو ترامپ بدون هیچ صحبتی راجب ایران به پایان رسید

ولی انگار غیر مستقیم حرف زد

ترامپ: ما صلح را به خاورمیانه بردیم البته یک سری آتش کوچک در خاورمیانه وجود دارد که آن را خاموش میکنیم!

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: ( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ )💔

طنز سیاسی

میگم گفته می خوام بزنم مگه میگن امشب فردا شب میزنه؟

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 نمی دونم اینجا چند نفر بهم گفتن برانداز چند نفر عرزشی عجیبه 😐😐 هیچ کدوم نیستم. اون تیکه اولم برای جون خودتون گفتم

میگم گفته می خوام بزنم مگه میگن امشب فردا شب میزنه؟

جنگ روانیه عزیزم

زدنی که همه تاریخشو بدونن که دیگه عملیات نیست

تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️ 🇮🇷Taekwondo🥋. یا قمر بنی هاشم🌕

❗لایو ترامپ بدون هیچ صحبتی راجب ایران به پایان رسیدولی انگار غیر مستقیم حرف زدترامپ: ما صلح را به خا ...

معنی صلح عوض شده؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تهش جنگ نمیشه یعنی دیگ؟بخوابیم؟؟

نمی دونم والا حالا فردا ناو های چین و روسیه و ایران رزمایش دارن اینم دو پهلو حرف زد کلش در مورد مواد می گفت

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍