2777
2789
عنوان

دخترا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 33 پست
درسته دقیقا عزیزم ممنون از راهنماییت همین پیامتون رو نشونشون میدم دوستم میگه من همه ی اینا رو میدونم ...

خواهش میکنم عزیزم.

درسته قد مهمه ولی نه اونقدر که بخواد کسی که از هر لحاظی خوب هست رو بخاطرش رد کنه...

نمیدونم چندسالشونه اما به قد زیادی بلند فکر کردن فانتزی ذهن دختربچه ی ۱۴ ساله ست. توهین نیست اما این حرف به این دلیله که باید عاقلانه و منطقی فکر کنیم بهش.

قدشون هم خوبه بنظرم و اگه انتخاب اشتباهی بکنن حتی قدبلند ترین مرد دنیا هم باشه، باز به چشم نمیاد و از تصمیمش پشیمون میشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میشه بگین چه سوالاتی رو بپرسن

درباره درآمد، سبک تربیت فرزندان (البته اگه بخوان بچه داشته باشن و اینکه آیا میخوان هیچ فرزندی نداشته باشن؟)، وام، بدهی، دین، چگونگی برخورد با خانواده ها، چه اعتقاداتی به فرزندان القا خواهد شد؟، آسیب های کودکی، انتظارات جنسی، انتظارات از همسر ( اینکه چه برخوردی در مواقع مختلف داشته باشن و چطور از هم محافظت کنند و هر انتظاری که ممکنه قبول کنن یا نه.)، انتظارات مالی، تقسیم وظایف، سوابق بهداشت فردی و روانی، لیست خواسته ها، خانه رویایی یا نوردپسندشون، حرفه و آموزش، دیدگاه های سیاسی و فرهنگی و... هر چیز مهم دیگه ای که میخوان مطرح بشه.