2777
2789
عنوان

بچها برگشت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 48 پست
عمیقا باور دارم فقط با ظهور امام زمان اوضاع درست میشه

من پارسال محرم خواب ظهور رو دیدم باور کن اصلا علاقه خاصی نداشتم بهشون اصلا تو این حال و هوا نبودم خیلییی حالم بد بود سر یه موضوعی تو خواب یه جایی پر از جمعیت بودم و داشتم گریه میکردم انگار قیامت بود یه آقایی یه غذایی آورد گفت بخور اینو بخوری خوب میشی گفتم نه گفت میدونی اینو کی داده گفتم کی گفت امام زمان خوردم دردم آروم شد ولی بازم گریه میکردم گفت گریه نکن میاد و همه شما رو آروم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند شب پیش خواب دیدم یه نفر داشت از ظهور امام زمان علیه السلام میگفت ازش پرسیدم کی آقا ظهور میکنن گفت کمتر از یکسال دیگه منم داشتم به بقیه میگفتم امام زمان ۶ یا ۷ ماه دیگه ظهور میکنه یادمه اونشب خیلی ناراحت بودم و خوابیدم قبل خواب داشتم به مشکلات مالیم فکر میکردم نمیدونم چرا همچی خوابی دیدم و اینکه درست نیست زمان تعیین بشه چون غیر از خدا کسی از زمان ظهور خبر نداره

بیا تا جوانم بده رخ نشانم💔خیلی دلم براش تنگه ..🥀بمیرم واسه غربت و مظلومیتش بین شیعه هاش💔

خیلییی خیلییی غریبه میگی نه کامنت های همینجا بخون

همه چی رو به مسخره میگیرن از خانواده خودم گرفته تا...💔

میدونی مهرش باید به دلت بیفته

من پارسال محرم خواب ظهور رو دیدم باور کن اصلا علاقه خاصی نداشتم بهشون اصلا تو این حال و هوا نبودم خی ...

چه خواب قشنگی دیدی چه حس خوبی داشت

کاش هرچه زودتر اتفاق بیفته واقعا آرزومه اون روزو ببینم

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

چند شب پیش خواب دیدم یه نفر داشت از ظهور امام زمان علیه السلام میگفت ازش پرسیدم کی آقا ظهور میکنن گف ...

کامنت بالایی منو بخون منم همچین خوابی دیدم پارسال فقط نگفت گفت به زودی منجی میاد و همه شما رو آروم میکنه

یا کویه گرن کشنس هر چه بدبختی داریم زیر سر همنو بیده😂😂😅

🤣🤣🤣

هونو بدبختا خوسو ز کارا و حرفا یونو خجالت کشن

اگون بوومی سیچه ز ایما سواستفاده کنن

چ بدی بسو کردیم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

یه کاری باهامون کردن که من اولشو خوندم ده نفر امد تو ذهنم از ترامپ تا رضا...

بابا من فک کردم اکسشو میگه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه