2821
2789

حقشون بود

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونموقع کارشون چنین عذابی براشون درست کردن

حالا الان همون کار داره تبلیغ میشه.....

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

اره حقشون بود ولی مست خوشی بودنا😂

اینا خوشی نیست عزیزدلم بی بند بازیه پیامبر قوم زنش رو همبستر کس دیگه ای دید تازه اون بنده ی خدا رو هم به این کار ترغیب میکردن

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

اره حقشون بود ولی مست خوشی بودنا😂

🤢🤢🤢🤢

زندگی حیوانی

حروم لقمه ی واقعی اونایی ان که اینترنت رو میبندن به نام امنیت و همون اینترنتو چندبرابر به اسم پرو میکنن تو پاچه ملت و ما میمونیم چطور اینجوری امنیت به خطر نمیوفته🥱سلام🕊️؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، خیر ...من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ،ترجیح میدم همونطور که از صدا و سیما حالم بهم میخوره از اینتر.نشنال هم حالم بهم بخوره ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)و در آخر ترجیح میدم پا روی خون بی گناهی نذارم چه از داخل خورده باشه چه از خارج .به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت ! متنفرم از دخالت و تفتیش عقاید بقیه .

اونموقع کارشون چنین عذابی براشون درست کردنحالا الان همون کار داره تبلیغ میشه.....

خوب یبار عذاب فرستاده الان همه گناهی میکنن دیگه سزاشونو گذاشته واسه قیامت

اینا خوشی نیست عزیزدلم بی بند بازیه پیامبر قوم زنش رو همبستر کس دیگه ای دید تازه اون بنده ی خدا رو ه ...

نه دارم میگم به دید خودشون تو خوشی زیاد و مست و عیش نوش بودن

چه عذابی بهشون داد ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**