2777
2789

حقشون بود

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونموقع کارشون چنین عذابی براشون درست کردن

حالا الان همون کار داره تبلیغ میشه.....

امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]

اره حقشون بود ولی مست خوشی بودنا😂

اینا خوشی نیست عزیزدلم بی بند بازیه پیامبر قوم زنش رو همبستر کس دیگه ای دید تازه اون بنده ی خدا رو هم به این کار ترغیب میکردن

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

اونموقع کارشون چنین عذابی براشون درست کردنحالا الان همون کار داره تبلیغ میشه.....

خوب یبار عذاب فرستاده الان همه گناهی میکنن دیگه سزاشونو گذاشته واسه قیامت

اینا خوشی نیست عزیزدلم بی بند بازیه پیامبر قوم زنش رو همبستر کس دیگه ای دید تازه اون بنده ی خدا رو ه ...

نه دارم میگم به دید خودشون تو خوشی زیاد و مست و عیش نوش بودن

چه عذابی بهشون داد ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز