2777
2789
عنوان

بگین بهم بده اونو🥺🥺🥺

83 بازدید | 6 پست

خدایا خیلی صدات زدم میدونم من که بنده خوبی نیستی برات که صدام به عظمت تو برسه و در حدی باشم که استجابتم کنی ولی به حق همین دلای مهربونی که الان دارن برام دعا میکنن نگام کن و همه چیزو جور کن فداتشم🥺🥺🥺❤️

اللهم اني احببت عبداً من عبادك فلا تحرمني قربه

خدایا من عاشق یکی ااز بنده هات شدم ، مرا از داشتنش محروم نکن

اللهم ان كان خيراً لي فاجعله من نصيبي

خدایا اگر برای من خیر و خوشی داشت او را از آن من کن

وان كان شراً فاجعل فيه الخير كله

و اگر برای من شر و بدی دارد پس آن را سرشار خیر و خوبی کن

و اكتبه من نصيبي

و سپس او را از آن من کن🌱🥺❤️

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

عاشقی درد بدیه ایشالا که پایان خوبی باشه
اگر بد بود بدون تهش نیست چون پایان همه چی قشنگه
اگه راجبش با خدا حرف زدی پس چرا نگرانی؟
خدا یه دریو روت باز میکنه ک تا حالا اون درو نزدی به حکمتش اعتماد کنه اگه چیزیو بهت نمیده بهترشو میده من خودم بارها رسیدم بهشششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق ادمی شدن که عاشق تو نباشه یا ذوق نداشته باشه خیلی سخته تجربش کردم پیر میشی ولی بگم یه مدت طولان ...

پس دعا کنید عزیرم برام که اونم بخوادم ❤️🥺

انشاالله شماهم عاشقانه در کنار هم باشید و هر روز آتش عشق همسرتون گرمتر باشه

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

کتابه کتابخانه نیمه شبو خوندی؟من ازوقتی اونو خوندم فهمیدم توی زندگی هراتفاقی که برای آدم نیفته یا برعکس بیفته تهش بازم دلمون راضی نیست.پس نباید اصرار کرد روی دعاها و اتفاقات فقط وفقط باید از لحظه لذت برد. توهم اصرار نکن به داشتنش بذار زندگی خودش بهترینارو برات کنار گذاشته.

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹

کتابه کتابخانه نیمه شبو خوندی؟من ازوقتی اونو خوندم فهمیدم توی زندگی هراتفاقی که برای آدم نیفته یا بر ...

میگن دعا کردن میره به زمام قبل از نوشتن تقدیر ، کاش خدا اون و خوب و خوش و صلاح توی تقدیرم بنویسه...

عاشقی درد بدیه ایشالا که پایان خوبی باشهاگر بد بود بدون تهش نیست چون پایان همه چی قشنگهاگه راجبش با ...

عزیزم انشاالله به دعای خیر شما مهربونم❤️❤️🌱