2777
2789
عنوان

کنترل خشم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 29 پست
جدیدا گفتم برم روانپزشک ..خیلی زود عصبی میشم و کنترل خودم از دست میدم بعد بدم میاد از رفتار خودم&nbs ...

خیلی متاسفم واسه این همه تنشی که هست .شاید ریشه همه چی برگرده به خود آدم و تربیت و نحوه زندگیا.اینطور فکرنمیکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی متاسفم واسه این همه تنشی که هست .شاید ریشه همه چی برگرده به خود آدم و تربیت و نحوه زندگیا.اینطو ...

من بعد ازدواج خیلی عصبی شدم از بس مشکلات بهم فشار آورده 

خدایا معجزه ای میخواهم در حد خدا بودنت
اره اما ترس از طولانی شدن و عواقب اتفاقات هیچوقت بدترنکرده خشمتونو؟

ببین تحقیقات نشون میده تنها 4 درصد نگرانیهای ما اتفاق میفته بعد هم یه چیزی اگه تو خشمگین بشی چه فایده ای داره واقعا؟؟؟ تنها کاری که میکنه اینه که فقط جسمت رو بیمار میکنی اما هیچ کمکی به حل مشکلی نمیکنی

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بهرین کار اینه که کاری نکنم. تصمیمی نگیرم. بخوابم. نت گردی کنم. تلویزیون ببینم. موزیک گوش کنم. چای ب ...

اگه جوری باشه که مثلا درلحظه مجبور باشی به عکس العمل یا حتی کسی باشه که الان باید برای اون وقت بذاری،میتونی؟

اگه جوری باشه که مثلا درلحظه مجبور باشی به عکس العمل یا حتی کسی باشه که الان باید برای اون وقت بذاری ...

مثال بزن. من چند ساله دارم تمرین می کنم اون لحظه واکنش خاصی نشون ندم. کلا هم عصبانیت حس زودگذریه. حداقل دوره اوج و بحرانیش سریع تموم میشه. باید فقط سعی کنی همون لحظه ازش بگذری. چند ثانیه یا چند دقیقه از اون فضا فاصله بگیری کنترلت بیشتر و تصمیمت منطقی تره.

ولی تصمیم گرفتم فکری بحال این زود جوشیم بکنم چون خیلی داره به دردسر میندازم

امیدوارم هممون برای سلامت خودمون حداقل ارزش قایل بشیم و مراقبت کنیم ازخودمون  

آقا من سریع باید برم تو هوای ازاد

اب روی آتیشه واسم

تقریا یه ساله وقتی باهمسرم حرفمون میشه فقط میگم ساکت.

یا تنهام بزار

اونم گاهی ساکت میشه گاهی نه

اگه ساکت نشع من فوری میرم از خونه بیرون

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
مثال بزن. من چند ساله دارم تمرین می کنم اون لحظه واکنش خاصی نشون ندم. کلا هم عصبانیت حس زودگذریه. حد ...

مثلا قبلا دلم نمیخاس حتی باعث و بانیش دور و برم باشه ببینمش یا حتی صداشو بشنوم.حالا اما میبینم میگذرم اما همچنان  تحملم پایینه.خشمم تو چشمم تو لحنم میشینه .عصبانیتم ممکنه باعث تندی به طرفم بشه درصورتی که حتی نمیخام بفهمه که خشمی ازش تووجودم دارم.عصبیم ازش

مثلا قبلا دلم نمیخاس حتی باعث و بانیش دور و برم باشه ببینمش یا حتی صداشو بشنوم.حالا اما میبینم میگذر ...

خب پس سریع جات رو عوض کن. خودت رو مشغول کاری نشون بده که بهش برنخوره.

آقا من سریع باید برم تو هوای ازاد اب روی آتیشه واسم تقریا یه ساله وقتی باهمسرم حرفمون میشه فقط میگ ...

همین که میگید ساکت همسرتونو بیشتر عصبی نمیکنه؟من مشکلم با غیر از همسرمه.افرادی رو باهاشون مجبورم وقت بگذرونم و زندگی کنم که انقد شکننده هستن که اگر سمت من برخوردی بشه حتی در مقابل کار بد خودشون خشم و عصبانیتشون فقط به من اسیب میزنه و وضع منو بدترمیکنه

همین که میگید ساکت همسرتونو بیشتر عصبی نمیکنه؟من مشکلم با غیر از همسرمه.افرادی رو باهاشون مجبورم وقت ...

اغلب کوتاه میاد چون میدونه جدیدا ابدا نمیخوام دعوامون شه

بخاطر بچمون

والله جونم بگه خودتو شرطی کن

به محض اینکه دیدی  امپرت  داره میره بالا

سریع یه آدامس بخور یا برو دسشویی و صورتتو بشور

تو دسشویی معطل کن

انقدر این کارو بکن عادت کنی

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪