اره اما ترس از طولانی شدن و عواقب اتفاقات هیچوقت بدترنکرده خشمتونو؟
ببین تحقیقات نشون میده تنها 4 درصد نگرانیهای ما اتفاق میفته بعد هم یه چیزی اگه تو خشمگین بشی چه فایده ای داره واقعا؟؟؟ تنها کاری که میکنه اینه که فقط جسمت رو بیمار میکنی اما هیچ کمکی به حل مشکلی نمیکنی
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اگه جوری باشه که مثلا درلحظه مجبور باشی به عکس العمل یا حتی کسی باشه که الان باید برای اون وقت بذاری ...
مثال بزن. من چند ساله دارم تمرین می کنم اون لحظه واکنش خاصی نشون ندم. کلا هم عصبانیت حس زودگذریه. حداقل دوره اوج و بحرانیش سریع تموم میشه. باید فقط سعی کنی همون لحظه ازش بگذری. چند ثانیه یا چند دقیقه از اون فضا فاصله بگیری کنترلت بیشتر و تصمیمت منطقی تره.
مثال بزن. من چند ساله دارم تمرین می کنم اون لحظه واکنش خاصی نشون ندم. کلا هم عصبانیت حس زودگذریه. حد ...
مثلا قبلا دلم نمیخاس حتی باعث و بانیش دور و برم باشه ببینمش یا حتی صداشو بشنوم.حالا اما میبینم میگذرم اما همچنان تحملم پایینه.خشمم تو چشمم تو لحنم میشینه .عصبانیتم ممکنه باعث تندی به طرفم بشه درصورتی که حتی نمیخام بفهمه که خشمی ازش تووجودم دارم.عصبیم ازش
آقا من سریع باید برم تو هوای ازاد اب روی آتیشه واسم تقریا یه ساله وقتی باهمسرم حرفمون میشه فقط میگ ...
همین که میگید ساکت همسرتونو بیشتر عصبی نمیکنه؟من مشکلم با غیر از همسرمه.افرادی رو باهاشون مجبورم وقت بگذرونم و زندگی کنم که انقد شکننده هستن که اگر سمت من برخوردی بشه حتی در مقابل کار بد خودشون خشم و عصبانیتشون فقط به من اسیب میزنه و وضع منو بدترمیکنه