2777
2789
عنوان

خوابم میاد خیلی

437 بازدید | 78 پست

بچه ها ما با مادرشوهرم اینا داخل یه ساختمون زندگی میکنیم

بعد اونا امشب مهمون داشتن ما رو هم دعوت کردن ولی خب ما نرفتیم برای شام

ولی حدود یکساعت پیش اومدیم پایین برای شب نشینی و سر زدن

بعد اینا همشون دارن به زبان محلی حرف میزنن و یجورایی بهم داره بی احترامی میشه چون متوجه نمیشم چی میگن از اون طرفم خیلی خوابم میاد

همسرمم بعد چند وقت فامیل هاش رو دیده و تازه مشغول صحبت شده و فکر نکنم حالا حالاها بیاد بریم خونه

به نظرتون اگر الان پاشم برم خونه زشته و ناراحت میشن ؟که مثلا فلانی خودشو میگیره و ..

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

اره خب منم باشم بهم بر میخوره ک من تو جمعشون باشمو و زبونشونو نفهمم

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی میگن با هم زبون ازدواج کنید برای همینه

با هم زبون هم ازدواج میکردم بازم چیزی نمیفهمیدم 🤣

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

نه چه عیب داره بگو خوابم میاذ،شبتون بخیر و شادی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

اره خب منم باشم بهم بر میخوره ک من تو جمعشون باشمو و زبونشونو نفهمم

منم هر سری خیلی ناراحت میشم

همسرمم چند باری تذکر داده ولی خب نمیشه کل طایفه رو درست کرد که فارسی حرف بزنن ..

نه چه عیب داره بگو خوابم میاذ،شبتون بخیر و شادی

نمیدونم چرا خجالت میکشم🤣🤣

منم هر سری خیلی ناراحت میشمهمسرمم چند باری تذکر داده ولی خب نمیشه کل طایفه رو درست کرد که فارسی حرف ...

شما سعی کن ناراحتیتو به روز بدی بهشون و رو دروایسی ک نداری برورک بگو ک درست حرف بزنن شما هم بفهمین

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
بی احترامی حساب نکن ، منتظر بمون با شوهرت برگردین خونه یکمم خودتو سرگرم کن

فکر کن تو جمع به این شلوغی فقط با برادرشوهر ۱۷ سالم مشغول صحبت بودم که خب چون این فامیلاشون مذهبی ان سعی کردم خیلی حساسشون نکنم ..😂😂

ولی حوصلم سر رفت و خوابم میاد هعییی

نمیدونم چرا خجالت میکشم🤣🤣

🤣خجالت نداره عزیزم،اگر خونه خودتون بودن زشت بود،الان عیب نداره

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

شما سعی کن ناراحتیتو به روز بدی بهشون و رو دروایسی ک نداری برورک بگو ک درست حرف بزنن شما هم بفهمین

چند بار یهویی سوال پرسیدم که فارسی جوابمو بدن

ولی خب بازم بعدش شروع کردن با زبان خودشون صحبت کردن منم دیگه چیزی نگفتم اومدم تو گوشی

چند بار یهویی سوال پرسیدم که فارسی جوابمو بدن ولی خب بازم بعدش شروع کردن با زبان خودشون صحبت کردن من ...

نمیتونی زبونشونو ترجمه کنی(به زبون خودشون صحبت کنی )

نمیتونی زبونشونو ترجمه کنی(به زبون خودشون صحبت کنی )

خیلیییی سخته اصلا بلد نیستم 😂