2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

35 بازدید | 7 پست

سلام رفقا

بنده مجردم هیجده سالمه دخترم

یه شب خواب دیدم یه انگشتر طلا بزرگ داخل انگشت که انگشتر نامزدی رو به دستت میکن به دست راستمه از بعضی جاها تحقیق کردم یکی گفت خوبه یکی گفت بدهه قبل از اذان صبح هم دیدم این خوابو

الان دیشب خواب دیدم دارم واس عروسیم اماده میشم سه تا لباس عروس نو بود که یکیش ابی بود یکی صورتی یکیم سفید خیلیم برق میزد بعدش من دلم رو ابی بودهه چون خیلی قشنگ بودش اصلا نفهمیدم کی لباس عروس سفیده رو برام گذاشت اینها 😕

الان تو خونه خودمم هستم دارم با خودم کلنجار میرم که چی بردمم از اون طرف هم بابام ناراحت اصلا هیچ شوق ذوقی نمیدیم تو صورتش

دیگه خوابمو تا همین جا دیدم یهو بیدار شدم اصلا نمیدونم چه ساعتی دیدم چون الان یادم امدهه من همچین خوابی دیشب دیدم

لطفاً اگه کسی تعبیرشو بلدهه بگه بهم چون یکی میگه بدهه یکه میگه خوبه خیلی ذهنمو درگیر کردهه

بعدشم من هر چی خواب میبینم بعضی هاش دقیقا برام اتفاق میفته

ممنون میشم اگه کمکم کنید 🎀💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وصل شدهه مگه؟؟

بهترین تعبیر خواب که هم تعبیر اسلامی و هم تعبیر روانشناسی و هم تعبیر غربی ارئه می ده و در آخر هم جمع بندی کامل بهتون ارائه می کنه و الان وصل هم هست و قند شکن هم نمی خواد هوش مصنوعی tabir-ai.ir هست.

مثل هوشهای خارجی، جواب را از خودش تخیلی نمی سازه و کاملا علمی جواب میده

یک ثبت نام ساده و رایگان داره و برای هر سوال یک مبلغ کوچیک می خواد اما خیلی دقیق و از اکانتهای پرو هوشهای مصنوعی خارجی بهتر جواب میده یعنی با یه میلغ ناچیز پاسخ کامل و از اکانت پرو بهتر جواب میده.

هر روز اعتبار هدیه میده.

راستی هر روز هم می تونید تعبیر خوابهاتون را ازش بپرسید

در ضمن آرشیو هم داره و جوابش براتون ذخیره میشه.

برید به آدرس سایت هوش مصنوعی تعبیر خواب (بدون نیاز به قند شکن):

tabir-ai.ir

🌜⭐🌛