2777
2789
عنوان

یه پسری مدام

86 بازدید | 18 پست

سلام رفقا

یه پسره مدام تو محل کار نگام می کرد

میگم مدام نه که هر روز ببینمش شاید چند ماه یکبار راهم میوفتاد به اداره ناحیه ای که توش مشغول هستم کار اداری واجب پیش میاد میرم در غیر اینصورت نه

هر بار میرم نگام میکنه و من بنا رو بر این گذاشتم که عادتشه یا هرچی خلاصه به اینکه دنبال چیزی هست فکر نکردم یکشنبه کار داشتم داشتم فرم پر می کردم باز دیدم پیداش شد نگام کرد اما طبیعی دفعه های قبل زل میزد خیلی اینبار معمولی منم دستپاچه شدم البته کلا خجالت می کشم اینجور مواقع رومو کردم اونور دست خودم نبود هول بودم انگار سرمو برگردوندم دیدم یجوری که انگاری بهش برخورده باشه یه جور ایش بابا دختره فک کرده کیه رو بر میگردونه ازم طوری نگام کرد

بریم بزنیمش؟ 😂

😅😅

نه برام عجیب بود

یعنی اون قبلش که هی زل می زد منظوری داشت؟ که من نگرفتم این دفعه آخری اینجوری شد؟

اخه خیلی ملیح نگام می کرد

منم مدلم اینه تا مستقیم نگن نمی گیرم متاسفانه اما خب ازش بدم نمیاد

گفتم بدونم اگه دارم کیس می پرونم یه فکری کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به عنوان کیس میبینی بیشتر باهاش صحبت کن

نه شایدم کیس نبوده

من رفتارش برام عجیب بود

من تصورم این بود که حالا مث همه آدما نگاهش افتاده به من معنی نداره دلیلی نداره برداشت خاصی نکردم اما خب خیلی زل میزنه بهم

اینبار خب خجالت کشیدم زل بزنم بهش سزمو انداختم پایین هول کردم بلافاصله نگاه کردم دیدم انگار دیدی به طرف بر میخوره

انگار فکر کرد من رومو بر گردوندم محل نمیدم اونم متقابلا ناخواسته انگار نگاهش طوری بود که برو بابا اصلا به درک

چون اینکارو کرد برداشت کردم که لابد تا الان منظوری داشته

فک کردم ناراحت شدی نگات میکنه

نه ناراحت نمیشم

ولی محیط اداریه خجالت میکشم

از طرفی از قضاوت شدن می ترسم

من خیلی خندونم تو مدرسه همه بهم میگن اداره نرو برات حرف درمیاد تو خیلی گرمی و ارتباط می گیری

البتههه من تو اداره خیلی معمولی رفتم صرفا جهت کار واجب نهایت یه ربع بودم و خب وقتی کسب نیس با کسی حرف خاصی ندارم منظورم اینا اونا که متوجه شنگول بودن من نیستن یه دقیقه دیده منو اما جالبه که هر بار می بینه منو با وجود اینکه چند ماه یکبار بود هی زل می زد

نمیشه فهمید کدومه 😂

اره دقیقا

مثلا یکی خودشو به آب و آتیش میزد

همه کارای منو انجام میداد

کلا راحتم کرده بود وظایفمو داشت یادم می رفت

حتی شنید میخوام ازدواج کنم خیلی هراسون ناراحت اما در نهایت اقدامی نکرد

منم همینم بلد نیستم چجوری پیشنهاد بدم 🤦

واقعا چرا

بعضیاتون انقد عجیبید

اون آقا رفتارش هنوز تو ذهنمه حتب خواهرش بهم زنگ زد گفت مجردی شما؟ میشه من بیام خونه تون؟ انشاالله عروسیت و.... مستقیم که نگفت ولی خب بو دار بود حرفش اما در نهایت پسره با تمام رفتارای اونجوری هیچ بخاری ازش بلند نشد شایدم اول خوششون میاد بعد فکر میکنن من خیلی افاده ای ام یا سخت گیر که البته غلط فکر میکنن