2777
2789
نه طرف چارمحال اینا

خب اون طرفا خوب ترکی بلد نیستن که، ما ترکی باکو حرف میزنیم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم که معیار چیه منظورم اینه شهرای مختلف متفاوت حرف میزنن

معیار یعنی چیزی که همه متوجه میشن نه اون قسمت های خاص که برای یه جای خاصه

همه میفهمن زبان همو تقریبا

چرا اونجا کلی ترک زندگی میکنن ولی خب لهجشون یه ذره فرق داره البته با دقت میشه فهمید

دیروز داشتم آهنگ ترکی گوش میکردم فکر میکردم همین تبریز خودمونه دیدم باکو هست، دقیق عین ما بود زبونشون

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بیز لور لر وسطِن ده دوشمیشگ باجی بیلیری؟

او وسط ده هادان تورکی اورگشپ سوز به اخیییی🤣

خب دااا😂

والا بیز تورک لر هر شهر ده نماینده گویمشخ،مشهد تورکی، شیراز تورکی ،بی یول چهار محال تورکی

والا بیز تورک لر هر شهر ده نماینده گویمشخ،مشهد تورکی، شیراز تورکی ،بی یول چهار محال تورکی

بیز چوخ حکایت وارومیز🤣🤣

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی

بیز چوخ حکایت وارومیز🤣🤣

ولی افرین ،دیلوزو نسل به نسل ساخلیون و آیندگانا ورون ،تورکی را پاس بداریم،فارسی را زاپاس بداریم🤣