سویل_ مدیر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 3092 عنوان نخبرلر | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 75 پست یاخجی گچینه بیلیسیز ؟ دیروز | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12860 نه طرف چارمحال اینا خب اون طرفا خوب ترکی بلد نیستن که، ما ترکی باکو حرف میزنیم اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2394 واو ترک چارمحال از نزدیک ندیده بودم ای شیطون اصن میدونستی چنین استانی وجود داره؟🤣🤣 از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
سویل_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 3092 نمیدونم که معیار چیه منظورم اینه شهرای مختلف متفاوت حرف میزنن معیار یعنی چیزی که همه متوجه میشن نه اون قسمت های خاص که برای یه جای خاصههمه میفهمن زبان همو تقریبا
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12860 واو ترک چارمحال از نزدیک ندیده بودم منم نمیدونستم چهار محال تورک داره اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2394 خب اون طرفا خوب ترکی بلد نیستن که، ما ترکی باکو حرف میزنیم قشقایی میشه دیگه از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
آنیگل عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4497 امروز بارون بود البته برف بودا ولی چون هوا گرم بود وقتی برفا میرسید به پایین تبدیل به باران میشدن 😂 پر برکت باشه انقد دوس دارم بیام تبریز
سویل_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 3092 خب اون طرفا خوب ترکی بلد نیستن که، ما ترکی باکو حرف میزنیم چرا اونجا کلی ترک زندگی میکنن ولی خب لهجشون یه ذره فرق داره البته با دقت میشه فهمید
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2394 منم نمیدونستم چهار محال تورک داره بیز لور لر وسطِن ده دوشمیشگ باجی بیلیری؟ از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12860 چرا اونجا کلی ترک زندگی میکنن ولی خب لهجشون یه ذره فرق داره البته با دقت میشه فهمید دیروز داشتم آهنگ ترکی گوش میکردم فکر میکردم همین تبریز خودمونه دیدم باکو هست، دقیق عین ما بود زبونشون اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12860 بیز لور لر وسطِن ده دوشمیشگ باجی بیلیری؟ او وسط ده هادان تورکی اورگشپ سوز به اخیییی🤣 اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2394 او وسط ده هادان تورکی اورگشپ سوز به اخیییی🤣 خب دااا😂 از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12860 خب دااا😂 والا بیز تورک لر هر شهر ده نماینده گویمشخ،مشهد تورکی، شیراز تورکی ،بی یول چهار محال تورکی اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2394 والا بیز تورک لر هر شهر ده نماینده گویمشخ،مشهد تورکی، شیراز تورکی ،بی یول چهار محال تورکی بیز چوخ حکایت وارومیز🤣🤣 از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12860 بیز چوخ حکایت وارومیز🤣🤣 ولی افرین ،دیلوزو نسل به نسل ساخلیون و آیندگانا ورون ،تورکی را پاس بداریم،فارسی را زاپاس بداریم🤣 اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده