2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
نکن تورو خدا نکن بچتو ول نکن مخصوصا ک دختره گناه داره اون بهت نیاز داره فردا افسرده میشه گول میخورخ ...

هر روز سرم منت میزارن که اومدی سر بار شدی بچه مردمم دنبال خودت انداختی اوردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اگه تو مادرشی اونم باباشه چرا تو خودتو پاسوز بچه بکنی فردا اون بره زن بگیره بره پی عشق و حال خو ...

عزیزم ول کن حرف بقیه رو اونا محبت مادری ندارن

منطق و شعور هم ندارن

آدم وقتی بچه دار میشه باید مسئولیتش رو کامل بپذیره

با همسرت صحبت کن خرج بچه رو بده چون قطعا واسه خود همسرت هم سخته بچه داری

بچه هم مادر میخواد خیلی بیشتر از پدر به مادر نیاز داره نمیشه که بچه رو بکنی وسیله انتقام و با این بهانه که اون نره زن بگیره بجاش شما شوهر کنی بچه رو نابود کنی

میدونم دخترم دست باباش باشه زندگیش سخت نیست ولی از فکر اینکه مادر نداشته باشه دیوونه میشم

عزیزم،سخته دوری،به نظرت میتونی تحمل کنی؟میگم نمیتونی بری سرکاری چیزی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

گوش نده بهشون بچتو ول نکن چند سال دیگه میفهمی چ حرفی بهت زدم بچتو ول نکن

اصلا راه نداره یه جوری سخت گرفتن دیگه نا ندارم باهاشون بخوام بحث کنم یه کاری کردن به سرم زده خودمو کلا خلاص کنم

قانونیه باید بده اگه خودت مهریه داشته باشی مهریتو بگیر به خونه اجاره کن برید شهر خودتم کارکن

تا مهریه بگیرم چندسال طول میکشه مامانم هر روز میگه زنگ بزن به وکیلت بگو بچه رو بده باباش چجوری چندسال تحمل کنم اخه

سرکارم بخوام برم مامانم قبول نمیکنه دخترمو نگه داره

برو سرکار بچه رو هم بذار مهد کودک

مهریه نمیگیری از شوهرت ؟ اگر بتونی ی جا رو اجاره کنی خوبه

نمیخوام زخم زبون بزنم ولی شما که میدونستی خانوادت امقدر بی عاطفه هستن کاش میموندی تا یکم سرمایه داشته باشی بعد جدا بشی

برو سرکار بچه رو هم بذار مهد کودک مهریه نمیگیری از شوهرت ؟ اگر بتونی ی جا رو اجاره کنی خوبهنمیخوام ز ...

با شوهری که سالی هزار تومنم بهم نمیداد چجوری سرمایه جمع میکردم اخه

سرکارم بخوام برم مامانم قبول نمیکنه دخترمو نگه داره

اره،یادم رفته بود ،سنش کمه مهد هم نمیشه بزاریش...

انشالله هرچی خیره و به صلاحت باشه برات پیش بیاد عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...