2777
2789
عنوان

دخترم

177 بازدید | 29 پست

دارم از شوهرم جدا میشم (دلیلشم اینه که بد اخلاق بود کتکم میزد بد دل بود دائم کل جد و آبادمو فحش میداد حتا یه روبیکا اجازه نداشتم نصب کنم و...) حضانت دخترم با منه ۲ سال و نیمشه . تازگیا خانوادم خیلی اذیتم میکنن که دخترتو بده باباش داداشم ۱۸ سالشه میگه دخترت داره حق مارو میخوره😔💔 واقعا تصمیم گرفتم دخترمو بدم به پدرش با اینکه واسه من شوهر خوبی نبود ولی از حق نگذریم واقعا پدر خوبی بود برایه دخترم . الان چاره ای جز این ندارم که دخترمو بدم بهش چون پولیم ندارم که بخوام از خانوادم جدا زندگی کنم . میشه یه چیزی بگین دلم آروم بگیره🥲 واقعا نمیدونم چجوری میخوام از پس نبود دخترم بر بیام . شوهرمم هیچ جوره راه نداره باهاش آشتی کنم خواهشا نگید اگه میشه حداقل بخاطر دخترم برگردم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم عزیزم خیلی سختهبچت میمونه پیش باباش بهونه شما رو نمیگیره؟

باباشو خیلی دوست داره تازگیا چند روزی هم هست همش میگه زنگ بزن با بابام صحبت کنم دلم براش تنگ شده ولی نمیدونم برام بیقرار میشه یا نه

دخترت گناه داره میخای فردا زیر دست نامادری باشه بیارش پیش خودت حتی اگه یه نون خشک باهم خوردیم فردا د ...

وقتی خانوادم روزی هزار بار بهش میگن برو پیش بابات من چی بگم آخه ؟

خدا کمکت کنه عزیزم،چی بگم والا از اینجا مونده و از اونجا رانده شدی،سخته

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بگو بچمه پ شماها چکار دارین وا خدایا پ اخه بچس نیاز داره بهت نمیشه تو این زمونه ولش کنی

میگن اگه تو مادرشی اونم باباشه چرا تو خودتو پاسوز بچه بکنی فردا اون بره زن بگیره بره پی عشق و حال خودش

خدا کمکت کنه عزیزم،چی بگم والا از اینجا مونده و از اونجا رانده شدی،سخته

میدونم دخترم دست باباش باشه زندگیش سخت نیست ولی از فکر اینکه مادر نداشته باشه دیوونه میشم

میگن اگه تو مادرشی اونم باباشه چرا تو خودتو پاسوز بچه بکنی فردا اون بره زن بگیره بره پی عشق و حال خو ...

نکن تورو خدا نکن بچتو ول نکن مخصوصا ک دختره گناه داره اون بهت نیاز داره فردا افسرده میشه گول میخورخ تو این جامعه بعد یه عمر میزنی زیر چشمت