2777
2789
عنوان

خورشت کرفس

544 بازدید | 18 پست

سلام اگ کسی هست میشه بهم بگه برا یه خورشت برا ۶ نفر چقد ساقه کرفس و چقد سبزی کرفس و چقد سبزی قورمه بریزم؟ ممنونم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ما نعناع جعفری میریزیم تو کرفس

میدونم ولی من ندارم برا فردا ناهار میخوام درست کنم پرسیدم گفتن با سبزی قورمه هم میشه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سبزی قورمه نیازی نیست باید نعنا و جعفری بریز خیلی خوشبو میشه خورشت ولی نعنا و جعفری باید مقدارش کم ب ...

ندارمممم🙂مقدار ساقه کرفس و سبزی کرفس رو میگی بهم بی زحمت

500تا۶۰۰گرم کرفس ۵۰گرم نعنا ۲۰۰گرم جعفری اگه ننعنا و جعفری نداری نعنا خشک و جعفری خشک بریزی هم خوش عطر و طعم میشه

من همون ساقه و برگ کرفس میریزم داخل سبزی خرشتی عالی عالی میشه با نعنا نکردم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

منم امروز با سبزی قورمه درست کردم واقعا خوشمزه شد البته یکم نعنا خشک ریختم

منم

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

یه نصف بسته قرمه با یک بسته کرفس ساقه وزیاد سبزی کرفس رو نزن تلخ میکنه گوشت ترجیحا دوبسته چون گوشت کرفس باید زیاد باشه

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

من برگای خودش ،باسبزی قرمه سرخ میکنم،ساقه کرفس خورد وسرخ

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

کلا با نعنا جعفری و سبزی کرفس ت برای 6 نفر نیم کیلو بشه.منظور نیم کیلو سرخ شده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من همیشه ی کرفس نسبتا بزرگ و خرد می کنم میپزم سرخ می کنم با سبزیاش و نصف بسته هم قرمه سبزی می ریزم و ...

منم همینجوری دقیقا درست کردم و واقعا عالی بود ممنون از شما