2777
2789
عنوان

همسایه پرو

283 بازدید | 9 پست

ما تو ساختمونمون دو تا واحد کتار همیم ما صاحبخونه ایم اونا مستاجر البته اونا صاحبخونه اشون یکی دیگه اس سه ساله همسایه ایم اینا به صاحب خونشون گفتن چهار نفر ولی بی اطلاع صاحبخونه دوتا دختراشم که ازدواج کردن به همراه نوه هاشون با اینا زندگی میکنن بعد مادرشون میگه اینا مهمونن نمیمونن یعنی قشنگ به شعور ما توهین میکنن یعنی ما فرق مهمون و ساکن همیشگی رو نمیفهمیم حالا ایناشون به کنار ما یه حیاط مشترک کوچیکم داریم که نفری یه ماشین پارک میکنیم من دوتا بچه ام میخوان برن تو حیاط بازی کنن اینا ماشینشون رو تکون نمیدن بعدم مییان میگن بچتون رو ماشین ما خط انداخته در صورتی که نوه ی پروروشون شب و روز تو حیاط بازی میکنه یا اینکه کلی گلدون چیدن تو حیاط هی به بچه ها تذکر میدن نرید سمت گلدون

من دیگه از دستشون بچه هامو تو خونه حبس کردم

حالا دیروز من بهشون گفتم لباساتونو خیس بالای سر در حال ما نندازید بهشون برخورده سرو

صدا میکنن اونم مادر خونه نه دخترشون که خودش اینجا اضافه من سعی کردم باهاش لفاظی نکنم ولی حالم از پروروییشون بده نمیدونم باهاشون چه طور برخورد کنم البته که مادر خونواده زن خوب و محترمیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه بچه های شما نمیتونن بازی کنن نوه های اونا میتونن خوب جا هست پس

حس میکنم زیاد رفتی تو بهر شون سخت نگیر

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خوب اگر تو حیاط جا پارک دوتا ماشین پس شما حق ندارید اگر ۱۲ ماه سالم پاشینشون و اونجا بزارن حرفی بزنید یکم زیادی حساس شدید

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

حیاط جای پارک ماشین هست نه بازی بچهمگه دختراشون با شوهرشون زندگی نمیکنن؟

پارکینگ جای پارک ماشین نه حیاط

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

چن بار اومدن گفتن بچه هاتون به گلدون اسیب میزنن بچه هاتون دور و بر ماشینن بازی میکنن شاید خط بیفته

حرفشون منطقیه

نه بچه اونا نه بچه شما بدون رضایت همسایه نباید در حیاط بازی کنه

بچه رو ببرید پارک