2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق با شماست ولی آخه تغذیه ام خوبه.

پس بگو آخرین باری که پسته و بادوم زمینی و .... خوردی کی بود یا آخرین باری که ماهی خوردی و......

تغذیه درست یعنی هر روز همه ی ویتامین ها به بدنت برسه از لبنیات تا سبزیجات و میوه و....

نه اینکه امروز یه سیب خوردیم هفته ی بعد دو باره یه سیب بخوریم

پس بگو آخرین باری که پسته و بادوم زمینی و .... خوردی کی بود یا آخرین باری که ماهی خوردی و......تغذیه ...

من ذاتا غذا زیاد نمیخوره

کم خوری عصبی دارم .

اما عصبی نشو دخترگلمم

من خودم مخالف سر سخت اینام و برای کشور و مردمم غمگینم

مامان یک سگ

حق با شماست ولی آخه تغذیه ام خوبه.

در اصل تغذیت مشکل داره چون دندون هات داره از ریشه نابود میشه یهو خود دندون که مثلا ظاهرش سالم می افته برای خودم پیش اومده .

برو دکتر حتما

من ذاتا غذا زیاد نمیخوره کم خوری عصبی دارم .اما عصبی نشو دخترگلمم من خودم مخالف سر سخت اینام و برای ...

من رو دندون خیلی حساسم چون دیگه در نمیاد باید ایمپلنت کنی میدونی علاوه به هزینه هاش چقدر باید بری و بیایی و درد بکشی ؟!

با اینکه دندون شماست ولی من دلم گرفت میدونم زیبایی و اعتماد به نفس یه خانم به دندونش .

چون اگه دندون نباش علاوه تو خوردن غذا که آدم به مشکل میخوره موقع حرف زدن بعضی حروف درست تلفظ نمیشه ، دلیل اعصبانیتم همین چیزهاست

من رو دندون خیلی حساسم چون دیگه در نمیاد باید ایمپلنت کنی میدونی علاوه به هزینه هاش چقدر باید بری و ...

حالا شما دعا کن یه درمانی چیزی برای پیدا کنن

چون دانا دندون جلومه

و چهارتا از دندونای عقبم ایمپلنته

مشکلی با هزینه اش ندارم ولی از دردش هراس دارم

مامان یک سگ

حالا شما دعا کن یه درمانی چیزی برای پیدا کنن چون دانا دندون جلومه و چهارتا از دندونای عقبم ایمپلنته ...

مواظب دندونت باش تا فردا صبح ان شاءالله دکتر یه کاری شاید روش انجام بده درست بشه حیف دندونت .ولی خواهش می کنم حتما برو دندون پزشکی.

چشم منم دعا می کنم که فردا اتفاق های خوب برای دندونت بیفته

مواظب دندونت باش تا فردا صبح ان شاءالله دکتر یه کاری شاید روش انجام بده درست بشه حیف دندونت .ولی خوا ...

مرسی خوشگلم

دکتر که فردا پیدا نمیکنم ولی شنبه حتما میرم

مامان یک سگ

مرسی خوشگلمدکتر که فردا پیدا نمیکنم ولی شنبه حتما میرم

قربونت ، درسته حواسم نبود جمعه ست ان شاءالله درست میشه دندونت مهم همین پس فردا سوپ یا غذایی ابکی درست کن نون تیلیت کن بخور به دندونت فشار نیاد