مبیشون مدیر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 305 عنوان ف ا ل | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست بچها بیاین از (ف ا ل) هایی بگید که واقعی دراومده .. امضا ندارم سیسی:) 1404/11/09 | 22:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stargolden عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 2124 خودت چه فالی میگیری؟؟ ورق انقدر همیشه تهش نشده که بشه انقدر همیشه بعد از ذوق کردنم کنسل شده همه چی ..... دیگه حتی اگه بخواد بشه هم باور ندارم 💔
امپراطوریس عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 378 هزینه میگیری؟؟ چقدر؟؟ رایگان تو سایت فردای تازه بگیرین شبا درست تر در میاد خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو میسازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
مبیشون مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 305 الان توی تختم دراز کشیدم حال ندارم بعدا برات میگیرم اوپسس امضا ندارم سیسی:)
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 9364 موقعی که میخواستم طلاق بگیرم ۲۰ سالم بود با مامان خدابیامرزم رفتیم پیش یه دختره ف ا ل ت ا ر و ت میگر ... شمارش رو داری 💞
stargolden عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 2124 شمارش رو داری نه عزیزم برای سال ۹۱ بود ولی خودم الان بلدم انقدر همیشه تهش نشده که بشه انقدر همیشه بعد از ذوق کردنم کنسل شده همه چی ..... دیگه حتی اگه بخواد بشه هم باور ندارم 💔
مبیشون مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 305 موقعی که میخواستم طلاق بگیرم ۲۰ سالم بود با مامان خدابیامرزم رفتیم پیش یه دختره ف ا ل ت ا ر و ت میگر ... او متاسفم:(ایشالا ک الان زندگی بهتری داشته باشید امضا ندارم سیسی:)
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 9364 نه عزیزم برای سال ۹۱ بود ولی خودم الان بلدم درست در میاد فالات گلم ؟هزینه چنده 💞
stargolden عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 2124 درست در میاد فالات گلم ؟هزینه چنده آره واقعا درست درمیاد طبق قانون استادم کسی که به خودم آموزش داد میگفت برای خودت نباید بگیری این قانونه ولی من گوش نکردم برای خودمم ف ا ل باز میکنم واقعا درست درمیاد یعنی خدایی میزنه توی خال چون من حس ششم و درکم از قوانین جهان هستی واقعا بالاست انقدر همیشه تهش نشده که بشه انقدر همیشه بعد از ذوق کردنم کنسل شده همه چی ..... دیگه حتی اگه بخواد بشه هم باور ندارم 💔
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 9364 آره واقعا درست درمیاد طبق قانون استادم کسی که به خودم آموزش داد میگفت برای خودت نباید بگیری این قانو ... چند میگیری 💞
stargolden عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 2124 درست در میاد فالات گلم ؟هزینه چنده قابلی نداره عزیزم هزینه بستگی به نیت شما داره تک نیت ۵۰ تومان احساسی ۸۰ تومان کلی یعنی همه نیت ها با هم کاری احساسی زندگی ۳۵۰ انقدر همیشه تهش نشده که بشه انقدر همیشه بعد از ذوق کردنم کنسل شده همه چی ..... دیگه حتی اگه بخواد بشه هم باور ندارم 💔