2777
2789

یکی از اعضای فامیل یا خانواده تقریبا هم سن که طرف خیلیم باهاش صمیمیه

یک داداش پایه که کلی باهم شوخی میکنن

دختره فوق العاده باهوش و زرنگ...

موضوعش خیلی اشناس

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
عمم سنش کمه بخاطر همین باهاش راجتم  بعد من این خواستگارو کلا نمیشناختم امیدی هم بهش نداشتم&nbs ...

😊آها

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت خواهی کردم که گلم بخدا بچه بودم عقلمم کم بوده ۱۴ سالم بوده دیگه شما ببخشید من معذرت میخوام&nbs ...

اوووکی عزیزم من هنوز ب معذرت خواهیت نرسیده بودم.. برو برو..😃😃😃😆

بدوووو  بقیشو بوگو..😆😆

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
رمانای آنلاین هماپوراصفهانیو کجا میزارن عزیزم؟؟؟

سرچ من چنتا سایت داشتن...چنتا کانالم تو تل بود داشت...اگه پیدا نکردی تو اینستا سرچ کن رمان،کلی پیج با این مضمون میاد اونا حتما تو چنلشون دارن

من ۵ سال پیش خوندم تو ۹۸ia

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شماهم فهمیدی؟😁

اره😂😂

خیلی رمان میخونم

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
سرچ من چنتا سایت داشتن...چنتا کانالم تو تل بود داشت...اگه پیدا نکردی تو اینستا سرچ کن رمان،کلی پیج ب ...

اره نودهشتیا هم خیلی خوبه سایتش

از اخرم با کلی کل کل عاشق هم میشن و ازدواج میکنن

گذشتتتتو گذشت دو هفته يبار ميومد منم ديگه مثل قبل نبودم درسمو ميخوندم حسابداريرو جوري باهاشد کنار اومدم نمراتم شد  20 مثل قبل ولي خودم نشدم مثل قبل سال اولش گذشت