2777
2789
عنوان

چجوری ی ادم میتونه

54 بازدید | 5 پست

نظر تنگ و بخیل نباشه؟

خساست رفتاری را از خودش دور کنه؟

دل باز چشم باز دست باز ک داشته باشی واقعا برکت و نعمت همه جوره ب زندگیت وارد میشه

من حس میکنم ب جای اینکه ی دروازه بزرگ ب نعمت و برکت ب زندگیم باز کنم ی دریچه تنگ و تاریک باز کردم و خودم ب زور اون دریچه را در این حد کوچیک نگه میدارم

درونم ی چیزی روان و راحت نیست

خساست درونم ب رفتارهاس نه ب مخارج یعنی خوب میخورم خوب میپوشم هدیه های گرون هم میدم اما ب چند نفری ک فقط خودم بهشون روا دارم،خیریه هم تا حدود معقولی انجام میدم

کاری ک کمک باشه فیزیکی هم انجام میدم در خانواده و محیط کار

اما اون موارد بالا و سفت و سختی اش را درون خودم حس میکنم

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

نبستننننننن سایت رو💃💃💃💃

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

نبستننننننن سایت رو💃💃💃💃

دیگه نمیبندن

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش مدیریته خساست نیست... کارت درسته

در مورد رفتارها و حس درون در واقع سوال دارم

در مورد مخارج مالی توضیح دادم ک اینا باهم قاتی نشن

در مورد مسائل مالی اتفاقا گند میزنم تو پول