2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کشاله رانم و استخون واژنم واقعا درد میکنه موقعی که خوابم یا بخوام بلند بشم و بشینم . دکترم گفت طب ...

آخ ک گفتی منم استخون واژنم درد داره اما کشاله و دلم درد ندارم اما زیر شکمم احساس فشار دارم فک میکنم تکوناشم اونجاس.میخوام برم دکتر ببینم چیع میترسم عفونت ادرار باشه

💝
آخ ک گفتی منم استخون واژنم درد داره اما کشاله و دلم درد ندارم اما زیر شکمم احساس فشار دارم فک میکنم ...

نه چیزی نیست به خاطر بزرگ شدن رحمه که فشار میاد به واژن دکترم گفت طبیعیه . من الان اینطوری ام میگم ماه های آخر چه وضعی پیدا میکنم ببین اونموقع چقد درد داره😱

نه چیزی نیست به خاطر بزرگ شدن رحمه که فشار میاد به واژن دکترم گفت طبیعیه . من الان اینطوری ام میگم م ...

آره واقعا منم سرپا می ایستم کمرم درد میگیره یحوری انگار سنگین شبا خوابم شیرین نیس میخوام پهلو بشم درد دارم واقعا آخرا وحشتناک زود بگذره بسلامتی 

💝
تکونای پسرتو کجا حس میکنی چجوذیه ؟؟از کی متوجه شدی ؟

من از سیزده هفته زیرشکمم وسطش عین نبض احساس میکردم بعدش کم کم فقط سمت راست شکمم نبضشو احساس میکردم یه کم بیشتر از قبل الانم تقریبا دوهفتس کامل نی نی و زیر نافم احساس میکنم عین ماهی میره اینور و اونور . نسبت به اول اومده بالا

من از سیزده هفته زیرشکمم وسطش عین نبض احساس میکردم بعدش کم کم فقط سمت راست شکمم نبضشو احساس میکردم ی ...

من دو سه روز حس.میکنم اونم خیلی پایین زیر شکمم نمیدونم همونه یا نه 

💝
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792