2777
2789
عنوان

شوهر بي عرضه

6061 بازدید | 51 پست

آخر خرداد قرارداد خونه تموم ميشه بعد يه واحد خيلي خوب ديدم كه ممكنه اجاره بره

به شوهرم ديروز گفتم به صاحبخونه زنگ بزنه و اونم گفت باشه

حالا ديشب بهش ميگم صاحبخونه دو حالت داره يا ميخواد پول پيشو زياد كنه مثلا ٢٠ ميليون يا اينكه اجاره بگيره كه ما هيچ كدومو نداريم اين واحدم از دستمون بره بدبخت شديم كه برگشته ميگه حالا بذار من باهاش حرف بزنم بعد دوباره من اومدم حرف بزنم ميگه ساكت شو ديگه من خستم

از استاديوم و خوش گذروني اومده بود

منم فقط بهش گفتم تو بيشعوري و

امروز از صبح قرار بود به صاحبخونه بگه كه زنگ نزده بود

بعد اومد خونه زنگ نزد گفتم زنگ بزن ديگه

گفت بذار بچه بيدار شه

گفتم اوكي

بعد مجبور شد زنگ زد اونم گفت ميام شب حرف ميزنيم (شوهرم نگفت راجع به قرارداد ميخواد حرف بزنه)

بعد من چون ميدونم پيرمرده حواس پرته و يادش ميره گفتم خب تلفني ميگفتي 

اينم گفت من امشب حلش ميكنم تو كاريت نباشه

تا الان زنگ نزد صاحبخونه

اينم داشت ميرفت باشگاه گفتم ديدي زنگ نزد گفت از باشگاه برگشتم بهش زنگ ميزنم كه من عصبي شدم گفتم تا آخرين لحظه بايد حرص بخورم ديگه؟ الان زنگ بزن

بعد زنگ زد بازم نگفت كارشو صاحبخونه هم گفت فردا ميام

اينم گفت باشه و قطع كرد

فردا قراره بريم شمال

يعني مغزم تير كشيد از دستش

تمام دست و پاهام يخه از دستش

گفتم مگه نميخوايم فردا بريم شمال گفت صبح تلفني بهش ميگم(ميدونم زنگ نميزنه)

شروع كردم داد و بيداد بعد دخترمو بغل كرده ميگه مامانت آشغاله 

منم گفتم اگه اون خونه از دست بره روزگارتو سياه ميكنم  و... 

الانم گم شد رفت باشگاه

من با اين حجم از بي خيالي و بي عرضگي چيكار كنم؟سرم داره منفجر ميشه 

وظیفشه یه خونه برای زندگیتون محیا کنه. اینهمه استرس پیرت میکنه. به فکر خودت باش. قرار نیست مسئولیت اونم به دوش بکشی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرص نخور به جهنم مجبور ميشه بيست تومن جور كنه بده صاحبخونه 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

تجربه ثابت کرده:

وقتی یکی هست ک همیشه ب فکر باشه و حرص بخوره؛

طرف مقابل ؛  خودشو ب فکر و دغدغه نمیندازه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خونه داری و بچه داری و فکر شام ونهار و... کمه مگه. آقا رفته خوش گذرونی بعدم به فکر تناسبه اندامشونن. شمام فقط استرس و...

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

از این لحاظ که میگی پشت گوش میندازه حق داری ولی خب وقتی کل کل کنی و بگی ب ی ش ع و ر خب چه توقعی داری ازش

از این که نی نی یار تگ میکنین ومیاد می بینه ومیخونه و رد میشه و مجبور میشین براي محو کردن نظراتم به کاربري های متعدد فیکتون متوسل بشید راضی هستم ازتون 🤭🤭🤭 پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

وظیفشه یه خونه برای زندگیتون محیا کنه. اینهمه استرس پیرت میکنه. به فکر خودت باش. قرار نیست مسئولیت ا ...

اين خونه و اون خونه قبليم من پيدا كردم

يعني ١ ماه مونده بود به عروسي هنوز خونه نگرفته بوديم خودم ٣ روز تموم از صبح زود از اين بنگاه به اون بنگاه تك و تنها رفتم تا خونه پيدا كردم

به خدا ديگه خسته شدم

اين خونه و اون خونه قبليم من پيدا كردم يعني ١ ماه مونده بود به عروسي هنوز خونه نگرفته بوديم خودم ٣ ...

به خاطر همینه که الان بی خیاله 

از این که نی نی یار تگ میکنین ومیاد می بینه ومیخونه و رد میشه و مجبور میشین براي محو کردن نظراتم به کاربري های متعدد فیکتون متوسل بشید راضی هستم ازتون 🤭🤭🤭 پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

حرص نخور به جهنم مجبور ميشه بيست تومن جور كنه بده صاحبخونه 

سر يه موضوعي گفت از بابام پول پيشو ميگيرم حالا پريروز با كلي مقدمه چيني ميگه بابام خونشونو كه فروخت ضرر كرده پولاشم از دست داده 

يعني استرس افتاد به جونم قشنگ 

هيشكيو نداره بهش پول بده 

شما هم خونسرد باش