2777
2789
عنوان

هرشب تنهایی😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 57 پست

خدا بهت صبر بده، نگذار روزگار بهت غلبه کنه ، برو کلاسهای ورزشی باعث نشاط تو زندگیت میشه ، گروه دوستات رو گسترش بده ، البته دوستای مورد اعتماد ، کلاسهای هنری هم خوبه به آدم آرامش میده

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه ندارم شوهرمم بعضی شبا شبکاره اون روزی رفتم چندتاکامواخریدم یه چندتا لیف بافتم رنگی رنگی یایه مدت رومیزی درست کردم یه مدت شبه قالی درست کردم همه رم از نت یادگرفتم خلاصه که بیکارنمون که فکروخیال داغون میکنه

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

اول که انشااا  که خدا بهتون بچه بده بعدش یه کتاب بخون سعی کن موضوع روانشناسی بخونی به زندگیتون هم کمک میکنه یا اینکه برو یه مهارت یاد بگیر گلدوزی خیاطی بافتنی یا هر چی دیگه خود به خود سرگرمش میشی حتی میتونی پول هم دربیاری از این راه😊😊

اگه میتونی ادامه تحصیل بده سرکار برو باشگاه کلاس های مختلف دورانه با دوستان(که ارزشش رو دارن) ...

کارشناسیمم با کلی درگیری گرفتم.اگه بگم میخوام درس بخونم سرمو میبرن  

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
تنهايي سخته چرا با همسرت سفرهاشو نميري ؟

گه گداری میرم ولی محیط خیلی مردونس.همش بای توماشین بشینی.براwcکه دیگه نگم  

کارشناسیمم با کلی درگیری گرفتم.اگه بگم میخوام درس بخونم سرمو میبرن    

خب پس برو فنی و حرفه ای

یا کلاس های هنری

یه چیزایی داره که نگو 

یاد میگیری منبع درامد نباشه برا خودت درست میکنی

منم مثل شمام هرروز صبح باشگاه میرم بعدازظهر هاهم باهمسایه ها برنامه پیاده روی میزاریم شبم خسته و کوف ...

من خیلی با کسی دم خور نمیشم.راستش چون پدر مادرم از هم جداشدن همش سوال پیچت میکنن.بیشتر حالم گرفته میشه

تمام کارایی رو که بچه ها گفتن کم وبیش انجام دادم.اما اصلا هیچی بهتر نمیشه