2777
2789
عنوان

اعتراف عشق

121 بازدید | 13 پست

سلام بچها من عاشق یک پسر که نمیشه گفت یه مرد واقعی شدم خیلی با شخصیت آروم با احساس و با شعوره تو فامیل مونه از راه دورن خیلی کم میان اینجا اون یکبار اومد سمتم من محل ندادم حالا نمیدونم شوخی بود یا چی خواستگاری کرد با خنده اما الان من عاشقش شدم اون باز بهم محل نمیده نمیدونم چیکار کنم برم باهاش منطقی حرف بزنم آخه اختلاف سنی داریم شهر دور نمیشه که بریم تو رابطه نمیدونم چیکار کنم بگین منم از وقتی که اومدن چند وقت پیش رفتن خیلی وابسته شدم همش بهش فکر میکنم و همش میخام که خودم رو تغییر بدم آخه به نظرم سن عدد و خیلی از هنر پیشه ها بازیگر ها اختلاف سنی دارن من همش دنبال اینم که خودمو قیافمو تغییر بدم نمیدونم ولی از یک طرف میگم اونی که دوست داشته باشه تورو همونی که هستی میخواد و تغییرات نمیده بگین بیخیال عشقم شم با منطقی برم جلو شرایط رابطه هم ندارم خانوادام مشکل دارن با این موضوع اگه دیر بجمبم دیر میشه از دستش میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته سن یه عددهولی نتیجه همون عدد رو تو زندگیت میبینی، ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه ...

اره خب داییم زنداییم ۲۰ سال اختلاف سنی دارن و یکم اختلاف نظر ولی من تجربه های زیادی داشتم و درکم بالاست واقعا همیشه سعی میکنم حتی به خاطر بقیه نظر خودمو عوض کنم

اره خب داییم زنداییم ۲۰ سال اختلاف سنی دارن و یکم اختلاف نظر ولی من تجربه های زیادی داشتم و درکم بال ...

فقط درک نیست . درسته اونم هست

ولی از نظر رابطه ج.نسی هم ممکنه مشکل پیدا کنن بعدا

۲۰ سال واقعا زیاده

فقط درک نیست . درسته اونم هستولی از نظر رابطه ج.نسی هم ممکنه مشکل پیدا کنن بعدا۲۰ سال واقعا زیاده

نمیدونم ولی عشق که منطق نداره من خیلی ازش خوشم اومده وقتی بی محلی میکنه ناراحتم میترکم

اگه تو رو بخواد، خودش میاد. هول نکن دیر نمیشه

اخه اون اومد ازم من خواستگاری کرد شوخی شوخی بعد نه شنید بهش برخورد جلو بقیه الانم همش میگه زن میخوام میخوام ازدواج کنم چمدونم لپ لپ بخرم از توش زن در بیاد فلان با پسرای فامیل شوخی میکنه میگه عشقم بغل میکنه رو مخمه میترسم یهو کارت عروسی شون بیاد دیر میشه نگم بهش دوست دارم