2777
2789
عنوان

خانواده ایرانی

101 بازدید | 8 پست

نه میتونی باهاشون دردو دل کنی چون دعوا میشه هم خودشون بزرگترین علت درد داشتنت هستن هم تو حق نداری ناراحت باشی چون سقف بالا سرته تو یخچال غذا داری هم بهت فضا خصوصی نمیدن که بری گریه کنی

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی منت ترین نون نون شوهره

اونموقعش که مجرد بودم دلش نمیومد خرجمو بده الانم سالی گاهی میرم بازم انگار چشم نداره چیزی بخورم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بی منت ترین نون نون شوهره اونموقعش که مجرد بودم دلش نمیومد خرجمو بده الانم سالی گاهی میرم بازم انگار ...

نون شوهر تو دعوا منت میشه

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

آره عزیزم ولی شما هم درکشون کن، الان واقعا مشکلات زیاد شده همین که میتونن شکم شما رو سیر کنن واقعا ه ...

کاش بدنیا نمیومدم که بخوام درک کنم کسیو

نون شوهر تو دعوا منت میشه

نه بابا ما اینهمه بحث ودعوا داریم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه