2777
2789
عنوان

نودل🍜

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 50 پست
نه دوست دارم گفتم اینبار تنوع بدم بعد به نظرت بهترین موقع واسه ریختنش کیه؟

تنوع بده ولی پودرش و بریز حتماا

من به ساده ترین شکل ممکن درست میکنم و بشدت نودل هام طرفدار داره واقعا نمیدونم چرا😐

نودل و میزارم توی آب وقتی جوش اومد و آبش شروع به کشیده شدن کرد پودرش و میریزم

یعنی وقتی میریزم که حداقل تا ۳ دقیقه ی بعدش آبش قشنگ کشیده شده باشه و ی مقدار خیللییییی کمی آب تهش مونده باشه که نسوزه

بعد سس کچاب یا آتیشی و میریزم قشنگ هم میزنم دیگه وقتی دیدم اون آب باقی مونده ی تهش خوب کشیده شد و غلیظ شد خاموش میکنم حالا پنیر پیتزا میخوای بریزی سوسیس میخوای بریزی هرچی میریزی هم کنارش بریز بخور

فقط آبش جوری ته نکشه که نودلت بسوزه یا بچسبه

شبیه یه سس غلیظ شده باشه تهش

اهان مقدار سس هم کم بریزا برای هر یه بسته نودل اندازه یه قاشق چایی خوری پر سس کچاب

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگیت هنوز نرسیده🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون عوارض که نیست

من هرروز میخورم😶

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.