والا من و دوست پسرم مجازی با هم آشنا شدیم اون کمکم کرد پزشکی قبول بشم ... در کل بخوام بگم آدم مودی هست یه وقت مهربونه یه وقت میگه اعصابم داغونه حالم خوب نیست و این حرفا ... من اول به یکی دیگه علاقه داشتم برا این تعریف میکردم ولی با اون آقا هیچ رابطه ای نداشتم ... بعد وارد رابطه که شدیم احساس میکنم بهم بی اعتماد شد چون یه دفعه وسط چتمون کیبورد اشتباه کرد اسم یه پسر دیگه رو آوردم ( والا باور کرد ولی سخت فقط گفت حرف نزن ) و روز بعدش پیامم داد ... از طرفی طبق گفته خودش میگه تو آنلاینی من و چک نمیکنی این حرفا ... سر همینا تموم کرد ... یه بارم در جوابم بهم گفت خفه شو ( وقتی گفتم تو دوستم نداری اداش درمیاری ) همینا ... هر چند وقت دعوا میکنیم قهر میکنیم باز آشتی میکنیم اینبار گفت رابطمون درست نمیشه برو ... منم دیدم فایده ندارع گفتم باشه ... الان دو روزه دنبالمه میخوام هدیه تولدت بدم ... چرا نمیگیری ازم آدرس بده و ... منم گفتم رابطه ما تموم شده هدیه لازم نیست ... گفت حالا کی گفته رابطه ما دعوا میمونه ... آشتی ؟ گفتم نه خودت گفتی اینجوری همه چیزم پاک کردی نوشت نه پاک نکردم ... گفتم باید فکر کنم جواب داد فقط میخواستم از دلت دربیارم راست میگی فکر کن اگر میخوای بمونی آدرس بفرست اگر نه که همون که تو گفتی حرفامون زدیم