2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

248 بازدید | 15 پست

یک سال و پنج ماه درگیر پایان نامه دکتری مم هفته دیگه دوشنبه دفاع دارم شهر غریب ما زندگی میکنیم شهر اصالتمون چهارساعت فاصله داره که پدرمادرامون اونجان.

شهر دانشگاهیمم از شهر اصالتمون چهار ساعت دیگه فاصله داره من اومدم خونه پدرم که وسایلم و کارامو بکنم استادم یه عالمه چیز بهم گفته اونوقت شوهر بیشعورم پولی که بهم نداد بلیط اتوبوسمم نداد

امروز زنگ زده نه سوالی نه چیزی میگه رفتی از پدرمادرم سر بزنی؟

منم داغ کردم شروع کردم داد و بیداد کردن و فحش دادن

میخوام ازش جدا شم این ادم هیچوقت کنارم نبود و درک م نکرد من اینهمه رفتم تنها خونه ننه باباش اون یبارم نیومده دیگه نمیخوامش اصن ذره ای هم ناراحت نیستم نه گریه کردم نه هیچی با همون ننه باباش که فقط بلدن پر ش کنن گور به گور شه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مشاوره خواستی با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر واسه بهزیستیه و کاااملا رایگانه ۲۰تا ۲۵ دقیقه میتونی صحبت کنی و همون مقدار که تلفن میزنی به دوستی کسی همون مقدار ازت کم میکنه امیدوارم کمکت کنه منم خیلی مشکل دارم و این شماره روتازه پیدا کردم خیلی کمکم کرده امیدوارم نتیجه بگیری عزیزم