ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی با این کارش بدتر ناراحتم کرد الان یه ماه شد که بیمارستانه حالا معلومم نیست کی مرخص بشه کلیه هاش راه افتادن هموگلوبین خونش بشدت پایینه تا اونم درست بشه مرخص کننش
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
حتی من رفتمم ولی خواهرش که رفته بود دیدنش گفته بود شاید زنتم فردا بیاد اینجا و دیدنت و اینا شوهرم برگشته بود گفته بود من گفتم نیا به حرفم گوش میده نمیاد و من نتونستم برم دیدنش
حتی من رفتمم ولی خواهرش که رفته بود دیدنش گفته بود شاید زنتم فردا بیاد اینجا و دیدنت و اینا شوهرم بر ...
و دلی داره هرکس بگه بیاد دلم تنگ شده این برعکس
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
منم ناراحت شدم گفتم حتما نمیخوای منو ببینی اون روز گفت تصویری تماس بگیرم حرف بزنیم ولی من زیاد حرف نزدم باهاش دخترام و پدرشوهر مادرشوهرم بیشتر باهاش حرف زدن