2777
2789
عنوان

از شوهرم دل چرکینم

191 بازدید | 29 پست

الان یه ماهه بیمارستان تهران بستریه کلیه هاش کم کار شدن گفت نیا دیدنم من همدانم بچه هام زنگ میزنن بهش بیشتر وقتا باهاش حرف نمیزنم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلی نخواسته ناراحت شی

ولی با این کارش بدتر ناراحتم کرد الان یه ماه شد که بیمارستانه حالا معلومم نیست کی مرخص بشه کلیه هاش راه افتادن هموگلوبین خونش بشدت پایینه تا اونم درست بشه مرخص کننش

چون گفته نیا؟ چرا گفت نیا

نمیدونم شاید چون دوتا بچه کوچیک دارم و من همدانم و شوهرم تهران بستریه دوتا خواهر شوهر دارم تهران ولی دوتاشم سرکار میرن شاید بخاطر اون گفت نرم

سخته ولی سعی کن حساس نشی زمان بده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ولی با این کارش بدتر ناراحتم کرد الان یه ماه شد که بیمارستانه حالا معلومم نیست کی مرخص بشه کلیه هاش ...

عزیزمم

منم سه ماه تو بیمارستان های مختلف بستری بودم هر سری خواهرام با برادرم میمودن من میگفتم چرا اومدید مریض میشید عصبی میشدم

بعد ها خواهرم میگفت خوب از ما متنفر بودی🤐در صورتی از روی دلسوزی حرص میخوردم

سخته ولی سعی کن حساس نشی زمان بده

حتی من رفتمم ولی خواهرش که رفته بود دیدنش گفته بود شاید زنتم فردا بیاد اینجا و دیدنت و اینا شوهرم برگشته بود گفته بود من گفتم نیا به حرفم گوش میده نمیاد و من نتونستم برم دیدنش

حتی من رفتمم ولی خواهرش که رفته بود دیدنش گفته بود شاید زنتم فردا بیاد اینجا و دیدنت و اینا شوهرم بر ...

و دلی داره هرکس بگه بیاد دلم تنگ شده این برعکس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آره گفته اذیت نشید

منم ناراحت شدم گفتم حتما نمیخوای منو ببینی اون روز گفت تصویری تماس بگیرم حرف بزنیم ولی من زیاد حرف نزدم باهاش دخترام و پدرشوهر مادرشوهرم بیشتر باهاش حرف زدن

ناراحت و دلخورم ازش موندم اومد خونه چجوری باهاش برخورد کنم

سرد بیخیال بی تفاوت ی وقتا مقابله مثل جوابه